19/2 Den Bosch />
's-Hertogenbosch 19-02-2004

DISTRICT DEN BOSCH

CHAUFFEUR VRACHTWAGEN WORDT ONWEL EN OVERLIJDT, s-Hertogenbosch

Donderdagmorgen is een 57-jarige chauffeur uit Venlo op de Rijksweg A2, rijdende in de richting Eindhoven in Rosmalen in zijn truck met oplegger onwel geworden, tegen de vangrail gereden en terplaatse overleden. Getuigen zagen de vrachtwagen vanaf de middelste rijstrook tegen de middenvangrail rijden. De vrachtwagen reed vervolgens de weg weer op, reed tegen de rechtervangrail en kwam daar uiteindelijk tot stilstand. De GGD constateerde dat de chauffeur vermoedelijk aan een hartaanval was overleden. Wonder boven wonder is de vrachtauto niet in aanraking gekomen met andere weggebruikers. Eén van de rijstroken is ongeveer twee uur gestremd geweest. Op de rijbaan richting Utrecht ontstond een aanrijding tussen kijkers naar de aanrijding. Aan beide zijden waren ten gevolge van het ongeval lange files.

LASTIGE MAN AANGEHOUDEN, s-Hertogenbosch

Woensdagavond is een 31-jarige man uit Iran op het NS-station in s-Hertogenbosch aangehouden nadat hij zich lastig had gedragen in de trein van België naar Arnhem. De man reisde zonder kaartje en had geen identiteitspapieren. Bij aankomst op het centraal station in s-Hertogenbosch is hij aangehouden. Hij is in vreemdelingenbewaring gesteld.

WINKELDIEF AANGEHOUDEN, s-Hertogenbosch

Donderdagmorgen is een 39-jarige inwoner uit s-Hertogenbosch bij een supermarkt aan het Kapelaan Koopmansplein in zijn woonplaats betrapt op diefstal van een vijftiental pakken koffie. Hij probeerde de koffie onder zijn jas te verstoppen. De verdachte is aangehouden en voor verhoor ingesloten.

HENNEPKWEKERIJ OPGEROLD, s-Hertogenbosch

Woensdagavond troffen agenten in een woning aan de Eerste Donk in s-Hertogenbosch een professionele hennepkwekerij aan. De 21-jarige bewoner van het pand bleek op de zolderverdieping een professionele compleet ingerichte hennepkwekerij met ruim driehonderd planten te hebben. Na controle door Essent bleek dat de verdachte ook illegaal stroom aftapte. De man is als verdachte gehoord en de kweekapparatuur en hennepplanten zijn inbeslaggenomen.

JONGEN BEDREIGD EN MISHANDELD, s-Hertogenbosch

Woensdagmiddag is een 13-jarige jongen op de Aartshertogenlaan in s-Hertogenbosch nabij de Jacob van Oudenhovenstraat mishandeld en bedreigd. De jongen liep samen met een vriend, toen een drietal ca. 13-jarige jongens, hen achterop liepen. Eén van de jongens verweet het slachtoffer ten onrechte een familielid van hem te hebben geslagen. Het slachtoffer werd daarop een paar maal geslagen en met een op een vuurwapen gelijkend voorwerp bedreigd. De daders gingen er daarna vandoor. De politie verzoekt eventuele getuigen van het voorval zich te melden via telefoonnummer 0900-8844 (lokaal tarief).