19/2 Land van Cui jk

Cuijk 19-02-2004

DISTRICT LAND VAN CUIJK

VERKEERSCONTROLE, Velp NB

Woensdagmiddag zijn bij een verkeerscontrole op de Bosschebaan en de Bronkhorstweg in Velp tien mensen bekeurd. Vijf van hen reden door rood, terwijl de overigen geen autogordel droegen.

VERKEERSCONTROLE, Grave

Bij een verkeerscontrole woensdagmiddag zijn in het centrum van Grave in het totaal 27 personen bekeurd. Parkeren zonder parkeerschijf (9), verlopen APK (2), overschrijding maximum snelheid (8), rijden door rood licht (6) en het niet dragen van de gordel (2).

SCOOTERS TE SNEL, Langenboom

Woensdagavond zijn op de Graafseweg in Langenboom twee bestuurders van een bromscooter bekeurd voor te snel rijden. Zij reden respectievelijk 60 en 70 km/h.

AUTOMOBILIST RIJDT DOOR NA AANRIJDING, Boxmeer

Donderdagmorgen omstreeks 09.15 uur is een 15-jarige fietser uit Boxmeer op de splitsing Sint Anthonisweg/Sambeeksedijk in zijn woonplaats aangereden door een onbekende automobilist. De fietser kwam ten val, kreeg het stuur van zijn fiets in zijn maag en schaafde zijn hand. De fiets liep schade op. De automobilist stopte en schold de jongen uit. Vervolgens reed de man door zonder zijn identiteit bekend te maken. Eventuele getuigen worden verzocht zich te melden via telefoonnummer 0900-8844 (lokaal tarief)