18/02 Aa & D ommel

Boxtel 18-02-2004

RIJDEN ONDER INVLOED, Boxtel/ Vught

Dinsdagmiddag is op Fellenoord in Boxtel een 58-jarige snorfietser in zijn woonplaats aangehouden voor het rijden onder invloed. De man kreeg een rijverbod en er is proces-verbaal opgemaakt.

In de nacht van dinsdag op woensdag is op de A2 ter hoogte van Vught een 47-jarige man uit Waalwijk aangehouden voor hetzelfde feit. Het rijbewijs van de automobilist werd ingenomen en er is proces-verbaal opgemaakt.

VERKEERSCONTROLE, Helvoirt

Dinsdagmiddag zijn tijdens een verkeerscontrole op de Molenstraat in Helvoirt in totaal 18 personen bekeurd. Acht personen kregen een proces-verbaal voor het niet dragen van de autogordel, negen personen werden bekeurd in verband met een te hoog vermogen van hun bromfiets en één persoon kreeg een bekeuring voor het voeren van verkeerde (blauwe) verlichting van zijn bromfiets.

SNELHEIDSCONTROLE, Schijndel

Dinsdagmiddag heeft de politie op de Kluisstraat in Schijndel een snelheidscontrole gehouden. Tijdens deze waarschuwingsactie werden geen verbalen uitgeschreven. In geheel Schijndel is onlangs de maximumsnelheid van 30 km/u ingesteld.

HENNEPKWEKERIJ, Sint-Michielsgestel

Woensdagochtend is in een pand aan het Spreeuwenbos in Sint-Michielsgestel een hennepkwekerij met 579 hennepplanten ontmanteld. Alle hennepplanten en bijbehorende apparatuur zijn inbeslag genomen en vernietigd. De 49-jarige eigenaar van het pand is aangehouden en voor nader onderzoek inverzekering gesteld.

BEDRIJFSINBRAAK, Sint-Oedenrode/ Schijndel

In de nacht van dinsdag op woensdag is er ingebroken bij een bedrijf aan de Hertog Hendrikstraat in Sint-Oedenrode. Daders vernielden de voordeur. Uit het pand werd een geldbedrag ontvreemd.

In dezelfde nacht werd er ingebroken in een bedrijf aan de Hoofdstraat in Schijndel. Ook hier werd de toegangsdeur vernield en een geldbedrag weggenomen.