Gemeente Doorn


Verkeer / week 8

Parkeerverbod st. Helenaheuvel
Burgemeester en wethouders van Doorn maken, ter voldoening aan het bepaalde in de Wegenverkeerswet 1994, het Besluit administratieve bepalingen inzake het wegverkeer, het Reglement verkeersregels en verkeerstekens en de Algemene wet bestuursrecht, bekend dat er een verkeersbesluit is genomen.
Er is een parkeerverbod ingesteld op de aan- en afvoerweg van en naar de St. Helenaheuvel aan de St. Helenalaan te Doorn. Deze maatregel is noodzakelijk, vanwege de ontstane parkeerproblematiek aldaar. Het verkeersbesluit, met inbegrip van de relevante situatietekening, ligt vanaf heden, 19 februari 2004, gedurende een periode van zes weken, tot en met 1 april 2004, ter inzage op het gemeentehuis. Op werkdagen van 8.30 tot 12.30 uur, daarnaast op de woensdag eveneens van 13.30 tot 16.30 uur.

Belanghebbenden bij dit besluit kunnen, binnen zes weken, ingaande de dag na verzending van dit besluit, daartegen een gemotiveerd bezwaarschrift indienen bij het College van burgemeester & wethouders van de gemeente Doorn, Postbus 200, 3940 AE Doorn (artikel 7:1, eerste lid Algemene wet bestuursrecht).
Het indienen van een bezwaarschrift schort de werking van dit besluit niet op (zie artikel 6:16 Algemene wet bestuursrecht). Indien onverwijlde spoed dit vereist kan, hangende de bezwaarschriftenprocedure, een voorlopige voorziening worden gevraagd aan de Voorzieningenrechter van de Arrondissementsrechtbank te Utrecht, sector Bestuursrecht, Postbus 16005, 3500 DA Utrecht. Voor inlichtingen kunt u zich wenden tot de heer mr J.W. Drost, tel. 0343-473 132.