Leefbaar Rotterdam

Agendapunt

Herdenking Geboortedag Pim Fortuyn

Datum

Feb 19, 2004

Op donderdagavond 19 februari 2004 vindt de herdenking van de geboortedag van Pim Fortuyn plaats. Het belooft een spraakmakende avond te worden.

Graag willen wij u hierbij uitnodigen om aanwezig te zijn bij de herdenking hiervan, in de kerk aan de Mathenesserlaan 305 te Rotterdam. Het programma zal om 20.00 uur starten en de kerk gaat om 19.30 uur open. De verwachting is dat er circa 1500 belangstellenden zijn.

Programma Het programma duurt circa 2 uur en bestaat o.a. uit: * korte herdenkingsdienst voor Pim Fortuyn, * uitreikingen van de Pim Fortuyn Awards 2003 aan Prof. Smalhout en Joost Eerdmans, * toespraken van beide Awardwinners, * videopresentaties en, * een gasttoespraak door een aansprekende spreker.

Het belangrijkste doel van de dag is om Pim Fortuyn op een waardige, eerbiedige en positieve manier te herdenken en de aanwezigen stof tot nadenken mee te geven.

De herdenkingsavond wordt georganiseerd door de Stichting Vrienden van Pim Fortuyn in samenwerking met de websites PimFortuyn.com, Team Pim-Fortuyn.nl en de Stichting Beeld van Pim. Op deze website www.pimfortuyn.com vindt u meer informatie over de eerste Pim Fortuyn Awards.

Wij zouden het erg mooi vinden als u op deze herdenkingsavond aanwezig wilt zijn ter nagedachtenis van Pim. Kom op tijd, want als de kerk vol is, gaan de deuren dicht.

Laten we Pim Fortuyn nóóit vergeten!

PimFortuyn.com namens de organisatie van de herdenkingsdag

Stichting Vrienden van Pim Fortuyn Team Pim-Fortuyn.nl Stichting Beeld van Pim