Ingezonden persbericht

Website voor chauffeursvrouwen

Website speciaal gericht op de vrouwen van chauffeurs

DAMWOUDE, 20040219 -- Wanneer je op internet rondsurft op zoek naar websites voor chauffeurs, heb je keus te over. Achter de meeste chauffeurs staat een partner. Deze partners leiden toch een andersoortig leven dan de gemiddelde vrouw van een kantoormedewerker. Deze vrouwen komen voor problemen te staan waar de doorsnee vrouw niet altijd bij stil staat. Een groep vrouwen die dan ook veel te vertellen heeft! Vreemd is dat wanneer je bij de bekende zoekmachines "chauffeursvrouwen" intoetst je maar een zeer select aanbod krijgt. De resultaten zijn te verwaarlozen. Maar één website steekt er met kop en schouder bovenuit: www.chauffeursvrouwen.nl.


Wat vind je zoal op een website die speciaal gericht is op chauffeursvrouwen?
Alles wat te maken heeft met het dagelijkse leven van een vrouw mét een beetje meer. Dat beetje meer zit hem dan vooral in de mogelijkheden om in direct contact te komen met de mede chauffeursvrouwen. Er is een chatruimte waar men met elkaar kan kletsen, er is een forum aanwezig waar men over zeer uiteenlopende zaken van gedachten kan wisselen. Hoe gaan andere vrouwen om met het alleen zijn door de week? Hoe lost zij het op als ze weer alleen naar een ouderavond moet? Of hoe denken de vrouwen nu eigenlijk over de 48-urige werkweek? Al dit soort zaken worden vrijuit besproken met elkaar.

Op de website treft u verder een diversiteit aan informatie aan, van beautytips tot transportnieuws. Verder heeft de chauffeursvrouw de mogelijkheid om een foto van de trots van haar man in te sturen en deze wordt door de webmaster, zelf chauffeursvrouw, geplaatst op de website.

www.chauffeursvrouwen.nl

Echt de moeite waard om eens door te bladeren en zeker niet alleen voor de chauffeursvrouw maar zeker ook een aanrader voor de chauffeur!




Ingezonden persbericht