Multikabel


Multikabel biedt hele maand Academy Awards voor abonnees met Digitaal Pakket
20 februari 2004

Turner Classic Movies staat de gehele maand februari in het teken van de Academy Awards. Onder de naam 29 Days Of Oscars brengt de zender in februari elke dag een film die ooit een Oscar heeft gewonnen. Tevens kunnen abonnees van het filmkanaal Cinenova de gehele live uitzending op 29 februari volgen.

De jaarlijkse uitreiking van de Academy Awards vindt 29 februari weer plaats. Om deze gebeurtenis extra luister bij te zetten staat het digitale televisiekanaal Turner Classic Movies (TCM) in het teken van Oscars.

Onder de naam 29 Days Of Oscars, zendt TCM elke dag in de maand februari een film uit die ooit een Oscar heeft gekregen. Zo zijn deze maand onder andere de films Singing In The Rain en Gone With The Wind nog te zien die beiden een Oscar kregen in de categorie best picture, maar ook films als Shaft en 2001: A Space Odyssey die een Oscar ontvingen in de categorieën best soundtrack en best visual effects.

De zender TCM is te ontvangen voor iedereen die geabonneerd is op het Digitaal Pakket van Multikabel, op kanaal 79.

Het 24-uurs filmkanaal Cinenova, wat als extra pakket bij het Digitaal Pakket van Multikabel gekozen kan worden, heeft de exclusieve live uitzendrechten van de Academy Awards verworven. Abonnees kunnen dus in de nacht van zondag 29 februari op maandag 1 maart het gehele gala volgen.

Meer informatie over televisie kijken in DVD beeld- en geluidskwaliteit bij Multikabel is te vinden op www.multikabel.nl/digitaal.