Ingezonden persbericht


Persbericht

Comsys breidt SpeechFrame® uit met identificatie- en registratiemodule

Soesterberg, 20 februari 2004 -Comsys heeft SpeechFrame® - hèt Interactive voice response (IVR) en telefonieplatform voor het geautomatiseerd afhandelen van gesprekken - uitgebreid met een identificatie- en registratiemodule. De module zorgt op basis van spraakherkenning voor een geoptimaliseerde automatische dialoog, waarmee bellers op een klantvriendelijke manier worden geïdentificeerd of geregistreerd.

Met SpeechFrame kunnen bedrijven eenvoudig hun bestaande website interactief maken en hun telefoonverkeer stroomlijnen. Diensten die op internet worden ingezet om met klanten te communiceren kunnen ook direct worden gebruikt op het voice response systeem.

De nieuwe identificatiemodule binnen SpeechFrame vraagt in een automatische dialoog naar specifieke persoonsgegevens en zoekt vervolgens in de database naar overeenkomsten met registreerde gegevens. Identificatie kan plaatsvinden op basis van nummerweergave of de door de beller opgegeven naam, postcode, adres, telefoonnummer, serienummer of klantcode. Vervolgens verloopt de afhandeling volledig gepersonaliseerd. De beller wordt bijvoorbeeld doorverbonden met een persoonlijk adviseur of krijgt toegang tot een beschermde omgeving. Wordt het telefoontje doorgeschakeld naar een helpdeskmedewerker, dan krijgt deze meteen alle geregistreerde gegevens van de beller op het beeldscherm. Ook voor interne toepassingen binnen een bedrijf is het systeem uitermate geschikt. Te denken valt daarbij aan externe medewerkers die het bedrijfsinformatiesysteem willen raadplegen of wijzigingen willen aanbrengen in een interne database.

Daarnaast kan het systeem worden ingezet om nieuwe klanten te registreren. Het is daarbij mogelijk om identificatie en registratie in één applicatie te combineren: wanneer de beller niet geïdentificeerd kan worden volgt automatisch de registratiedialoog. "Registratie van de klantgegevens is van belang voor een goede dienstverlening. Zo kan het voor een leverancier nuttig zijn om de serienummers van verkochte apparaten te registreren en te koppelen aan gegevens over de koper, als ook de bijbehorende vraag of klacht. Dankzij deze innovatieve module kunnen bedrijven die SpeechFrame gebruiken de communicatie met hun klanten nog beter stroomlijnen, met een hogere klanttevredenheid als resultaat", aldus Hans Stapel, manager marketing en sales bij Comsys.

Comsys B.V., Laan Blussé van Oud Alblas 2A, Postbus 61, 3769 ZH Soesterberg. Tel. 033 - 445 22 00, e-mail: info@comsys.nl, website: www.comsys.nl.

Over Comsys
Comsys levert, integreert en onderhoudt voice response systemen (IVR's), spraakgestuurde self-service oplossingen, multimedia contact centers en netwerk services. Hiermee richt Comsys zich voornamelijk op handelsondernemingen, service organisaties, financiële instellingen en telecom operators. Comsys heeft ruim 25 jaar ervaring in geautomatiseerde klantencommunicatie en wereldwijd honderden installaties gerealiseerd. De Comsys Groep heeft kantoren in diverse Europese landen, waaronder Engeland, België, Duitsland en Polen. Het hoofdkantoor van Comsys is gevestigd in Soesterberg (Nederland).

Ingezonden persbericht