Gemeente Ambt Montfort


Winterkermis Posterholt en rioolwerkzaamheden Hoofdstraat in Posterholt

Afsluiting gedeelte Hoofdstraat
In verband met de kermis van zaterdag 21 februari 2004 tot en met dinsdag 24 februari 2004 is het gedeelte van de Hoofdstraat tussen de Wiersweg en de Raadhuisstraat in Posterholt afgesloten voor voertuigen door middel van plaatsing van het verkeersbord.

Omleidingroute
Het verkeer wordt omgeleid via de Margrietlaan, de Heerbaan en de Nieuw Holsterweg. Ter bevordering van de doorstroming van het verkeer op de omleidingroute wordt een parkeerverbod ingesteld aan de noordoostelijke zijde van de Margrietlaan, de Heerbaan en de Nieuw Holsterweg middels plaatsing van een verkeersbord (parkeerverbod). Op de Margrietlaan wordt op de eerste 25 meter aan beide zijden vanaf de Vlodropperweg, in verband met de tijdelijke bushalte, een stopverbod ingesteld middels plaatsing van een verkeersbord (verbod stil te staan).

Openbaar vervoer
Het openbaar busvervoer (buslijn 78/79) zal in verband met de afsluiting omgeleid worden via de Margrietlaan, de Heerbaan en de Nieuw Holsterweg. De haltes Marktplein, Café de Sport en Vlodropperweg/Wilhelminalaan komen tijdens de kermis te vervallen. Er wordt een tijdelijke halte ingesteld op de Margrietlaan nabij de kruising met de Vlodropperweg.

I.v.m. rioolwerkzaamheden op de Hoofdstraat op donderdag 19 en vrijdag 20 februari 2004 gaat de omleidingsroute voor de bus al in op 19 februari.