Politie Zeeland


Z-1263-2004 ONGEVAL OP DE N58 BIJ SLUIS

Op de N58 bij Sluis vond zondag omstreeks 03.40 uur een eenzijdig ongeval plaats.
De automobilist, een 21-jarige man uit Brugge, was met de wielen van zijn voertuig naast de weg gekomen. Tijdens een stuurcorrectie ging het voertuig slingeren en belandde via de greppel frontaal tegen een boom. De bestuurder werd uit de auto geslingerd en kwam in de greppel terecht, een 19-jarige medepassagiere uit de gemeente Sluis kon zelf uit de auto komen. Ter plaatse kwamen eveneens de politie en twee ambulances uit Knokke. Beide personen werden naar een ziekenhuis in Knokke gebracht waar bij de bestuurder een bloedtest werd afgenomen in verband met eventueel alcoholgebruik. In het ziekenhuis bleek dat de bestuurder schaafwonden had opgelopen en de vrouw last had van spierpijn. Over schade aan het voertuig is niets bekend.


Z-1264-2004 AANHOUDING IN SAS VAN GENT

In de Noordweststraat in Sas ven Gent werd zaterdag om 21.59 uur een 36-jarige inwoner uit die plaats aangehouden.
De man, die in een horecagelegenheid ruzie zocht en voor problemen zorgde, werd door het personeel buiten gezet, waarbij hij flink tegenwerkte en naar het personeel sloeg. Door de politie, die juist ter plaatse was, werd de man vervolgens aangehouden waarbij hij zich verzette. Hij is overgebracht naar Torentijd.


Z-1265-2004 AANHOUDINGEN IN SCHOONDIJKE

In de Koningin Wilhelminastraat in Schoondijke werden zondag om 08.00 uur twee mannen van 19 en 22 jaar, beiden uit de gemeente Sluis, aangehouden.
Beiden behoorden bij een aantal jongeren waartussen onenigheid uitbrak. De 22-jarige werd vervolgens aangehouden wegens vechten op straat, de 19-jarige had een andere persoon met een flesje geslagen.

Z-1266-2004 AANHOUDINGEN IN TERNEUZEN
In Terneuzen werden zondag tussen 04.50 en 05.15 uur een 17 en een 18-jarige inwoner van die plaats aangehouden. Zij worden verdacht van vernieling op een afgezet bouwterrein aan de Oude Vaart /Guido Gezellestraat in hun woonplaats.
Er werden slangen van pompen losgekoppeld waardoor het terrein onder water kwam te staan en werden een of meerdere aggregaten vernield. Tevens was het naastliggende fietspad versperd omdat daar een gedeelte van het hekwerk en enkele verkeerszuilen over waren geplaatst.

O-1267-2004 AUTO BEKRAST
Op de Lijnbaan in Goes werd zaterdag tussen 13.00 en 19.30 uur een personenauto bekrast.
Het schadebedrag is onbekend.