EVD


Inzending op de 3GSM World Congress 2004 te Cannes, 23 t/m 26 februari 2004
---

De 3GSM is hét evenement voor de mobiele telefoniesector. Hoogwaardige sprekers staan garant voor waardevolle informatie en nuttige contacten. Het afgelopen jaar trok 3GSM ruim 26.000 bezoekers en namen 540 exposanten deel. De mobiele telecomsector lijkt zich positief te ontwikkelen, dus laat deze kans niet voorbij gaan.
De EVD zal van 23 tot en met 26 februari een Nederlands paviljoen op de 3GSM te Cannes organiseren.

Graag nodigen wij u uit om aan deze inzending deel te nemen. U kunt zich direct online aanmelden. Sluitingsdatum is 14 november 2003.

Doel
Het doel van het Nederlandse paviljoen is het bieden van een financieel laagdrempelig platform aan innovatieve-, creatieve- exporteurs die zich hierdoor presenteren als volwaardige exposant aan internationale bezoekers.

Deelnamekosten
De deelnamekosten zijn door de ondersteuning van de EVD beperkt tot 4.250 voor een "plug and play unit", d.w.z. een (sta)ruimte voor het plaatsen van uw laptop en wat kleine presentatiemiddelen (ongeveer 4 m2, grotere standunits zijn in beperkte gevallen na sluitingsdatum bespreekbaar). De EVD neemt u een groot deel van het werk uit handen gedurende de voorbereiding en biedt u verder het gebruik van de gezamenlijke zitruimte in de EVD-lounge, gebruik van de cateringfaciliteiten (koffie, thee) en een ondersteunende standmanager. Over meerkosten voor bijvoorbeeld internetaansluitingen, uitgebreide teksten e.d. ontvangt u na inschrijving bericht. Meer informatie over de voorwaarden vindt u op de pagina 'Voorwaarden'.

Website
Meer informatie vindt u op www.3gsmworldcongress.com.

Meer informatie
Voor nadere informatie over de inzending kunt u contact opnemen met:
* EVD
Peter Lips
Telefoon: (070) 778 83 03
E-mail: lips@evd.nl

Wilt u meer informatie over Frankrijk dan kunt u de landenpagina en online publicatie raadplegen of u kunt contact opnemen met de regio-informatiemanager voor Frankrijk:

* Monique Bacas, Natalie Neeteson of Els Raaman Telefoon: (070) 778 89 38
E-mail: frankrijk@info.evd.nl