Gemeente Uithoorn

Tijdelijke alsluiting vrouwenakkerse brug

De provincie Noord-Holland laat werkzaamheden uitvoeren aan en bij de brug die de N231 (Noord-Zuid-route) tussen de gemeenten Uithoorn en Liemeer verbindt. Deze `Vrouwenakkerse brug' krijgt een onderhoudsbeurt. Ook wordt een duiker onder de Ringvaart gerepareerd en er wordt geasfalteerd.

Dit betekent dat de brug bij Vrouwenakker tussen maandag 23 februari a.s. vanaf 07.00 uur en vrijdag 27 februari tot 18.00 uur volledig is afgesloten voor het verkeer. Brom(fietsers) en voetgangers kunnen met enige hinder gebruik blijven maken van de brug.

Het doorgaande autoverkeer op de N231 wordt via de Mijnsherenweg, de N201 en Mijdrecht omgeleid. Bestemmingsverkeer met uizondering van vrachtverkeer wordt via De Kwakel omgeleid. (Brom)fietsers worden omgeleid via Het Korte Eind en Steenwijkerveld.

De omleidingen worden met borden aangegeven.

Tijdenns de werkzaamheden zal op het traject tussen Uithoorn (De Kwakel) en Liemeer voor buslijn 147 van Conexxion een aangepaste dienstregeling gelden met pendelbussen. Passagiers vanuit De Kwakel kunnen naar het busstation Uithoorn reizen en daar overstappen op lijn 147 Alphen a/d Rijn.

Voor nadere algemene informatie kunt u contact opnemen met de heer D. Jabar van de provincie Noord-Holland, tel. 023-514 53 09. Voor nadere informatie over de uitvoering kunt u contact opnemen met de heer R. Bleeker van de provincie Noord-Holland, tel. 023- 514 36 52.

binnen 14 dagen na 4 februari 2004 een briefje met CV te schrijven naar: Gemeente Uithoorn, Afdeling Ruimte en Maatschappij, t.a.v. Marius Reijnen, Postbus 8, 1420 AA Uithoorn. Graag in de linker bovenhoek van de enveloppe vermelden 'Seniorenraad'.