Politie Drenthe

maandagmorgen 23-02-04

Assen 23-02-2004 - Nieuws van Politie Drenthe

Jongeren gesnapt bij stelen auto
DE PUNT De politie heeft zondagavond twee jonge vrouwen aangehouden die probeerden een auto te stelen in de buurt van de Norgerweg. De 14-jarige uit Roswinkel en de 15-jarige uit Gasselte werden door de eigenaar van de auto betrapt en aan de politie overgedragen.

Door alerte getuige, verdachten gepakt
NIEUW AMSTERDAM - Zondagavond heeft de politie in de omgeving van de N34 vier verdachten (17,20,27,38 jaar) aangehouden. De mannen, allen afkomstig uit Groningen, werden door een getuige gezien bij de Industrieweg. Deze vond de situatie verdacht en lichtte de politie in. De politie stelt onderzoek in.

Agenten houden verdachten aan
EMMEN Door agenten van Politie IJsselland zijn in de nacht van zaterdag op zondag in Zwolle twee mannen aangehouden. De mannen, beiden 19 jaar en afkomstig uit Uterecht, stonden met pech op de A28. Bij controle bleek dat zij meerdere computerkasten bij zich hadden. Onderzoek wees uit dat deze afkomstig zijn uit een school in Emmen. Eerder op de avond was daar ingebroken.

Vereniging slachtoffer van inbraak
RODEN Bij een vereniging gevestigd aan de Hullenweg werd zondagmiddag geconstateerd dat er was ingebroken. Onder andere een CD- en DVD speler worden vermist.

Twintig terrasstoelen vedwenen
DIEVER Maandag deed een 44-jarige man uit Diever aangifte van diefstal bij de politie. Hij mist twintig terrasstoelen, deze stonden nabij de kruising ten Darperweg / Kasteel. De stoelen zijn in de nacht van zaterdag op zondag ontvreemd.

Dana Everts verzorgt de voorlichting voor Politie Drenthe tot donderdag 17.00 uur. Tel. 0592-361260 of
06-52554218.info@politie-drenthe.nl