Ingezonden persbericht


ROC van Amsterdam Airport
Opaallaan 25
2132 XV Hoofddorp

///PERSBERICHT///

Leerlingen ROC van Amsterdam Airport bouwen museumobject

Leerlingen van de opleiding Vliegtuigonderhoudstechniek van het ROC van Amsterdam Airport in Hoofddorp zijn bezig met de constructie van hun eigen museumobject. De leerlingen doen dit onder begeleiding van twee vormgevers van dEsign_UC uit Amsterdam.

In het object worden de luchtvaartopleidingen van de school door middel van bestaande en nieuwe materialen uitgebeeld. De kern van het object wordt ge- vormd door een straalmotor.

Het museumobject van ROC van Amsterdam Airport zal te zijner tijd overge- bracht worden naar Nationaal Luchtvaart-Themapark Aviodrome, waar het een plaats krijgt in de collectie van het museum.

Tijdens de Open Dag op 19 maart a.s. wordt het museumobject in wording van 15.00 tot 20.00 uur voor publiek tentoongesteld.

ROC van Amsterdam Airport
Opaallaan 25
2132 XV Hoofddorp
023 56 93 600
Open Dag: vrijdag 19 maart 2004 15.00-20.00 uur

///EINDE PERSBERICHT///

ROC van Amsterdam Airport verzorgt opleidingen op het gebied van Luchthaven & Luchtvaart: Luchtvaartdienstverlening (grond) steward(ess), International Aviation Services (Luchtvaartdienstverlening in 1 jaar), Luchtvaartlogistiek, Vliegtuigonderhoudstechniek. Maar ook: International Business Studies, Internationale Handel & Groothandel, Detailhandel, Toerisme en Volwassenen- onderwijs.
Voor meer informatie over de opleidingen van ROC van Amsterdam Airport raadpleeg onze website www.rocva.nl/airport of neem contact op met Peter Proost, Hoofd Algemene Zaken/PR 023 56 93 615.


---- --