Ingezonden persbericht


Unisys benoemt Wim Boeykens tot Vice-President en General Manager Global Infrastructure Services Benelux

Schiphol-Rijk, 23 februari 2004 - Wim Boeykens is bij Unisys in dienst getreden als Vice-President en General Manager Global Infrastructure Services (GIS) Benelux. Boeykens was al verantwoordelijk voor de GIS-organisatie in België. In zijn nieuwe functie zal hij Nederlandse en Belgische organisaties integreren en harmoniseren met specifieke nadruk op de consulting- en salesfuncties.

Boeykens vervulde de afgelopen jaren verschillende managementfuncties in de IT. Hij startte zijn loopbaan bij Philips Data Systems, waar hij onder meer werkte als manager internationale projecten. Bij Compaq was hij actief als hoofd van het Compaq BeLux Managed Services-team, dat gespecialiseerd was in grote outsourcingcontracten. Na de fusie tussen Compaq en HP werd hij benoemd tot Practice Principal Technology & Infrastructure binnen de Consulting and Integration-afdeling van HP. In september 2003 trad hij in dienst van Unisys België om leiding te geven aan de Belgische GIS-organisatie.

###

Over Unisys
Unisys is wereldwijd actief in diensten en oplossingen op het gebied van informatietechnologie. De Unisys-medewerkers combineren expertise in consulting, systeemintegratie, outsourcing, infrastructuur en servertechnologie met gedetailleerde kennis van de markt en gedrevenheid. Zo helpen zij klanten in meer dan 100 landen met het snel en efficiënt bereiken van concurrentievoordeel. Meer informatie is beschikbaar op www.unisys.com