MKB-Nederland

23-02-2004
De vrije energiemarkt: bent u goed voorbereid?
Nieuwsbericht

Alles wat u moet weten voor op 1 juli 2004 de energiemarkt vrijkomt, leert u nu tijdens een bezoek aan een van de negen MKB Energie Roadshows. Besteed uw energie efficiënt!

Na een jarenlange voorbereiding wordt op 1 juli de Nederlandse energiemarkt volledig geliberaliseerd. Deze vrije energiemarkt brengt grote veranderingen met zich mee. Ook voor u als ondernemer. U mag of beter gezegd, móet straks een energieleverancier kiezen. Dit vraagt om een goede voorbereiding. MKB-Nederland nodigt u daarom uit voor de 'MKB Energie Roadshow,' waar u van onafhankelijke deskundigen praktische en onafhankelijke informatie krijgt.

Wat betekent de vrije energiemarkt voor mij als ondernemer? Wat zijn de kansen en de risicos van deze vrije markt? Wat zijn mijn rechten en plichten? Waar moet ik allemaal op letten, hoe kan ik mij goed voorbereiden? Belangrijke vragen: een betaalbare, betrouwbare en op uw onderneming toegesneden energievoorziening is van levensbelang.

Onafhankelijk deskundigen beantwoorden deze vragen tijdens een van de negen 'MKB Energie Roadshows,' die u tussen 23 maart en 17 juni verspreid over het land kunt bezoeken. Na een bezoek aan de Roadshow beschikt u in elk geval over de benodigde kennis om voor uw onderneming op de vrije energiemarkt de juiste keuze te maken.

Alle bezoekers krijgen na afloop een handzaam boekje mee, om later op het gemak alle belangrijke zaken over de vrijmaking van de energiemarkt na te lezen.

Data en locaties:

* 23 maart Week van de Ondernemer, Jaarbeurs Utrecht
* 24 maart Week van de Ondernemer, Jaarbeurs Utrecht
* 25 maart Week van de Ondernemer, Jaarbeurs Utrecht
* 6 april MKB Energie Roadshow, Martiniplaza Groningen
* 27 april Regionaal Ondernemerscongres, Triavium Nijmegen
* 25 mei MKB Energie Roadshow, La Bonbonniere, Maastricht
* 27 mei Regionaal Ondernemerscongres, Buitensociëteit Zwolle
* 9 juni MKB Energie Roadshow, Golden Tulip, Bergen op Zoom
* 17 juni Regionaal Ondernemerscongres, NCC Den Haag