Gemeente Breukelen



---

Burgemeester en wethouders van de gemeente Breukelen maken, gelet op het bepaalde in de Wet milieubeheer (Wm) en de Algemene wet bestuursrecht (Awb), bekend dat:


1.

zij een verzoek tot intrekking van een vergunning hebben ontvangen en naar aanleiding van dit verzoek een ontwerpbeschikking hebben afgegeven voor:


- NS Railinfrabeheer B.V. voor een loswal voor overslag van zand en grond van scheepvaart op wegverkeer en omgekeerd op het perceel in de nabijheid van de brug over de Haarrijn (t.h.v. NS km. 25.731) gelegen langs de Kanaaldijk-West te Breukelen.


2.

door hen een melding tot wijziging van de inrichting is geaccepteerd van:


- Shell Nederland Verkoopmaatschappij B.V. voor het plaatsen van een brandwerende opslagcontainer met 100% opvangcapaciteit voor antivries- en ruitenwisservloeistoffen behorend bij de inrichting op het perceel Rijksweg A2 OZ (Shell Ruwiel) te Breukelen.


3.

bij hen een melding op basis van een algemene maatregel van bestuur is binnengekomen van:


- Wasserij t Heycop voor het van toepassing worden van het Besluit textielreinigingsbedrijven milieubeheer voor de inrichting op het perceel Corridor 10 II te Breukelen.

Vanaf de datum van publicatie (in de VAR van 26 februari) liggen de hierboven genoemde stukken ter inzage. Deze stukken kunnen worden ingezien bij:


- de Milieudienst Noord-West Utrecht, Straatweg 66a te Breukelen, elke werkdag van 9.00 tot 12.00 uur en van 14.00 tot 16.00 uur; - het gemeentehuis van Breukelen, Dannestraat 3, sector grondgebied, Breukelen, tijdens openingstijden.

Als u een toelichting wilt, of de stukken op een ander tijdstip wilt inzien, kunt u hiervoor een afspraak te maken bij de milieudienst, tel. 0346-260641. Voor het inzien van meldingen op basis van een algemene maatregel van bestuur dient u ook eerst een afspraak te maken.

ad1

Met betrekking tot deze ontwerp-beschikking kunt u binnen vier weken, vanaf 26 februari (de datum van publicatie in de VAR), schriftelijk (gemotiveerde) bedenkingen indienen bij het college van burgemeester en wethouders van Breukelen, p/a de Milieudienst Noord-West Utrecht, Postbus 242, 3620 AE te Breukelen.

Als u niet wilt dat uw persoonlijke gegevens bekend gemaakt worden, kunt u dit gelijktijdig met uw bedenkingen (schriftelijk) aangeven. Voor een gedachtewisseling of het mondeling inbrengen van bedenkingen kunt u binnen de termijn een afspraak maken bij een medewerker van de milieudienst via het hierboven genoemde telefoonnummer. De aanvrager van de vergunning wordt in de gelegenheid gesteld bij dit gesprek aanwezig te zijn.

ad2

Tegen het besluit om deze melding te accepteren kunt u tot 8 april 2004 bezwaar indienen bij het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Breukelen p/a de Milieudienst Noord-West Utrecht, Postbus 242, 3620 AE te Breukelen. Het besluit wordt een dag na afloop van de termijn voor bezwaar van kracht, tenzij u naast het indienen van uw bezwaar een verzoek om voorlopige voorziening indient bij de voorzitter van de Afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA te 's-Gravenhage. Het besluit wordt dan niet van kracht voor er op dat verzoek is beslist.

ad3

Voor het hier vermelde bedrijf zijn landelijk geldende regels gesteld. Het is niet mogelijk om hiertegen bedenkingen in te dienen of beroep in te stellen.