Ingezonden persbericht


Persbericht

Den Haag, 23 februari 2004

Haagse congres- en evenementenbranche genomineerd

De eerste editie van PRINS VOOR EEN DAG, het relatie-evenement van de gezamenlijke Haagse congres- en evenementenbranche, is officieel genomineerd voor de EVA, Event Award. Hiermee krijgen 49 Haagse aanbieders uit de hospitalitybranche landelijke waardering voor het initiatief om in economisch moeizame tijden de handen ineen te slaan.

Met het netwerk evenement PRINS VOOR EEN DAG brachten Haagse ondernemers Den Haag op eigentijdse wijze onder de aandacht als congres- en evenementenstad. Doel van PRINS VOOR EEN DAG was Den Haag als veelzijdige stad voor zakelijke bijeenkomsten op een originele en creatieve wijze te presenteren. Op maandag 15 september, de dag voor Prinsjesdag, bezochten 125 corporate meeting planners de stad en maakten persoonlijk kennis met de mogelijkheden die Den Haag de bezoekers van zakelijke bijeenkomsten biedt. De hele dag werden de genodigden meegevoerd langs de vele bijzondere locaties in de stad.

EVA, Event Award
De 49 branchegenoten zijn genomineerd door Convention Bureau Den Haag, onderdeel van Den Haag Marketing & Events. De EVA is de prijs die wordt uitgereikt aan opdrachtgevers die de effectieve kracht van het event als communicatie-instrument onderkennen en die durf en inzicht hebben getoond om voor creatieve concepten van evenementenbureaus te kiezen.

De EVA 2004 wordt uitgereikt in drie categorieën: business-to-business, bsuiness-to-consumer en intern gerichte events. PRINS VOOR EEN DAG zal meedingen in de categorie 'business to business events'. De uitreiking van de EVA, Event Award 2004 zal op 5 april plaatsvinden in de Van Nelle Ontwerpfabriek te Rotterdam.



Ingezonden persbericht