Politie Noord- en Oost Gelderland


* Regiopolitie Noord- en Oost-Gelderland.

* District IJsselstreek


P E R S B E R I C H T


POLITIEDISTRICT IJSSELSTREEK


23 februari 2004


Eerbeek - Diefstal scooter


Zondag werd tussen 15.00 en 17.00 uur een scooter weggenomen bij een horecagelegenheid aan de Loenenseweg. De scooter stond op het stuurslot. Het gaat om een blauw/gele Aprilla SR met kenteken FXH816.


Brummen - inbraken in auto's


In de nacht van zaterdag op zondag werd in zeker vier auto's in de Jan Somerstraat ingebroken. Van de auto's werd een ruit vernield. Weggenomen werd uit een (1) auto de radio cd-speler. Uit de drie andere auto's werd niets weggenomen.


Barchem - Auto-inbraak


In de nacht van zaterdag op zondag werd ingebroken in een auto aan de Heidehof. Er werd een portierslot vernield. Weggenomen werden een headset en laadsnoer voor het gebruik van de mobiele telefoon.


Eerbeek - Inbraak in woning


In de nacht van zaterdag op zondag werd ingebroken in een woning aan de Volmolenweg. Men probeerde binnen te komen via een deur. Dit lukte niet en men vernielde vervolgens een ruit. Weggenomen werden onder andere en dvd, gouden oorbellen en kistje.


Eefde - Ingooien ruiten


In de nacht van zaterdag op zondag werden twee ruiten van de sportkantine aan de Meijerinkstraat ingegooid. Het gaat hier om de kantine van de voetbalvereniging. De ruiten werden ingegooid met klinkers.


Einde berichten


Nadere informatie:

Politievoorlichter Anton de Ronde

055 - 548 60 52


---- --