Politie Drenthe

maandagmiddag 23-02-04

Assen 23-02-2004 - Nieuws van Politie Drenthe

Ongevallen door gladheid
DRENTHE Maandagmorgen zijn er op verschillende plaatsen in Drenthe kleine aanrijdingen geweest door de gladheid. In Anloo verloor een 25-jarige man uit Veendam de macht over het stuur. Hij reed op de Brinkstraat, zijn auto botste tegen een kei en schoot door tegen de muur van een schuur. In Paterswolde was de Kwikstaartweg spiegelglad. Daar botste een 38-jarige automobilist uit Peize op een taxibusje, bestuurd door een 48-jarige chauffeur uit Erica. Het taxibusje werd in de linkerflank geraakt. Beide voertuigen waren licht beschadigd. In de plaats Een was een 36-jarige automobilist uit Roden vanwege gladheid niet in staat om op de eigen weghelft te blijven. Hierdoor ontstond een aanrijding met een 48-jarige tegenligster uit Veenhuizen. In allegevallen bleef de schade beperkt tot materiële zaken.

Vrachtwagen gestolen
HOOGEVEEN Bij de politie is maandag aangifte gedaan. Van een bedrijfsterrein aan de Stephensonstraat is een vrachtwagen gestolen. De vrachtwagen was van het merk Volvo, Type FH12, blauw van kleur met een wit dak en wit grilgedeelte. Ook staat op de bestuurderportier Blue Flyer. Het schadebedrag wordt geschat op 25.000,-

Benzine gestolen
ASSEN Uit een geparkeerde auto is benzine gestolen. De 76-jarige eigenaar deed aangifte. De auto stond in de nacht van zaterdag op zondag geparkeerd op een parkeerplaats in de DR. Schaepmanstraat.

Pand volledig doorzocht
EMMEN De politie onderzoekt een inbraak in een pand aan de Ravelijn. In de nacht van zondag op maandag werd ingebroken. De materiële schade is aanzienlijk. Uit het pand werd een nog onbekend geldbedrag gestolen.

Dana Everts verzorgt de voorlichting voor Politie Drenthe tot donderdag 17.00 uur. Tel. 0592-361260 of 06-52554218. info@politie-drenthe.nl