Ingezonden persbericht


Nieuwe kinderminicruise van DFDS Seaways

PERSINFORMATIE

Met het hele gezin op zee !
tijdens de schoolvakanties op kinderminicruise

IJmuiden, februari 2004

DFDS Seaways, de cruiseferry maatschappij met dagelijkse overtochten tussen IJmuiden en Newcastle, organiseert dit jaar driedaagse MiniCruises met wisselende thema's. "Familie" staat centraal tijdens de mei-, zomer- en herfstvakantie bij de zogenaamde KinderMiniCruises. Nieuw in 2004 is dat deze MiniCruises - met de Piratenclub voor de kinderen - tijdens deze vakanties ook in het weekend zijn te boeken. Dat is genieten, met het hele gezin, van leuke activiteiten voor de kinderen, lekker eten en verrassende optredens aan boord.

KinderMiniCruise
De MiniCruise vertrekt om 18.00 uur vanuit IJmuiden naar Newcastle. Terwijl ouders kunnen genieten van optredens onder het genot van één van de speciale cocktails worden de kinderen entertained door Jack de Piraat in de Piratenclub. Een speurtocht, een magische tovershow en een talentenjacht zorgen ervoor dat de kinderen zich geen moment hoeven te vervelen. De volgende ochtend komt het schip aan in Newcastle en kan deze bruisende stad worden verkend. Om 17.30 uur begint de reis terug naar IJmuiden en is het wederom genieten van een heerlijk verzorgd diner en live shows van dansgroepen en bands.

Cruisen met de kids
DFDS Seaways maakt cruisen nog aantrekkelijker voor ouders en kinderen. Vanaf ¤ 165 voor drie personen is het genieten van de KinderMiniCruise met de hele familie. Diner en ontbijt kunnen worden bijgeboekt voor ¤ 69,- per persoon; kinderen tot zeven jaar eten gratis mee en kinderen van 8 t/m 15 jaar ontvangen 50% korting.

Kijk voor meer informatie op www.minicruise.nl of bel 0255 54 66 66.

DFDS Seaways, de ferrymaatschappij tussen IJmuiden en Newcastle (Noord-Engeland) is met zes passagiersschepen marktleider van ferryverbindingen op de Noordzee. In 1995 startte DFDS Seaways met de route van IJmuiden naar Newcastle en vervoerde 69.000 passagiers. Nu, nog geen tien jaar later, vervoert het bedrijf jaarlijks zo'n half miljoen passagiers. Naar verwachting neemt dit aantal in 2004 verder toe.