Ingezonden persbericht


Media concepts lanceert De TijdschriftBon

Amsterdam - 23 Februari 2004

Conceptontwikkelaar Media concepts heeft De TijdschriftBon (www.tijdschriftbon.nl) gelanceerd. De TijdschriftBon is een nieuwe mogelijkheid om via internet een abonnement op een tijdschrift cadeau te doen.

Het principe is eenvoudig, de consument vult zijn gegevens en de gegevens van de ontvanger in, vervolgens kan de consument zelf de TijdschriftBon opmaken en naar keuze uitprinten en cadeau geven of per e-mail versturen. Afhankelijk van de uitgever ontvangt de consument een acceptgiro of een machtiging voor de betaling, de ontvanger ontvangt het abonnement automatisch in de bus.

Het concept is interessant voor uitgevers omdat zij op basis van pay per lead kunnen participeren in de bon. Media concepts realiseerde al eerder de website www.tijdschriftabonnementen.nl waar het mogelijk is voor consumenten om met korting een tijdschriftabonnement af te sluiten. Hierin participerende uitgevers zijn onder meer; Reed Business Information, Quote media, VNU Business publications en ReadersHouse Hearst.

Voor meer informatie of vragen info@tijdschriftbon.nl

Met vriendelijke groet,

Erik Baumann

______________________________
Media concepts
Wibautstraat 3
1091 GH Amsterdam
telefoon: 020 - 596 2806
fax: 020 - 596 2813
erik@mediaconcepts.nl
www.mediaconcepts.nl
_____________________________