Ingezonden persbericht


Popcentrum PODIUM

h a r d e n b e r g

Persbericht

(verstuurd op 22-02-04)

'SOULVATION' EINDELIJK IN PODIUM

Het heeft even geduurd maar zaterdag is het dan eindelijk zover. Soulvation in Podium! Hoe het zover kwam? Diskjockey Ronald Molendijk ontmoet in 1999 allround toetsenist Jeroen Rietbergen. Na de kennismaking blijkt al snel dat er een basis is gecreëerd voor een lang durende muzikale vriendschap.

Het idee ontstaat om samen ook eens op een podium te gaan staan. Ronald verzorgt de beats en Jeroen neemt de sounds voor zijn rekening. Deze samenwerking mondt al snel uit in een groot aantal podiumprojecten. Ze werken samen met Hans Dulfer en Saskia Laroo een tour af voor de Barclay Dance Bland. Marlboro Flashback vraagt ze voor een aflevering van de populaire serie Flashback, dit word ingevuld door een serie concerten waarvoor Ronald oude disco en house tunes uit heeft gezocht. Door Jan Akkerman worden ze gevraagd om een tour te doen wat ook als resultaat heeft dat ze voor hem een nieuw album gaan produceren.

'Soulvation' staat anno 2003 voor een dancesound die zich niet in een hokje wenst te laten stoppen. Soulfull, strak, pop, heftige beats en liedjes. 5 mannen en 2 vrouwen op één podium. Soulvation bandinfo: Ronald Molendijk(drum programming DJ). Jeroen Rietbergen (keyboards) Caroline Dest (vocalen), Marloes Nova (vocalen), Jan van Duikeren (trompet), Leendert Haaksma (gitaar), Michel Van Schie (bas/ producer).

En natuurlijk is er de super afterparty met deejay Ronald Molendijk himself.Alle verdere informatie, ook dat van het concert van Peter Frampton op dinsdag 2 maart aanstaande, is te vinden op de nieuwe website: www.poppodium.nl.

Einde persbericht.