Ingezonden persbericht


Persbericht

Goedkoper bellen nu nog makkelijker!

Goedkoper bellen naar het buitenland was tot nu toe niet eenvoudig. Belmetkorting.nl biedt de oplossing: tot 80% goedkoper bellen zonder gedoe.

Wie naar het buitenland wilde bellen tegen lagere tarieven moest hier tot nu toe veel moeite voor doen. Een andere maatschappij uitzoeken, aanmelden, carrier select code instellen, kortom een hoop gedoe! Belmetkorting.nl toont aan dat dit ook anders kan. Op deze site wordt een nieuw concept voor bellen tegen de allerlaagste tarieven aangeboden. De kortingen kunnen maarliefst oplopen tot 80% van het KPN tarief. Aanmelden is niet nodig. Ook vanaf de mobiele telefoon te gebruiken.

Het principe is eenvoudig: ieder land heeft een 0900-nummer als toegangsnummer. Na het kiezen van het toegangsnummer draait men het abonneenummer en de verbinding wordt gemaakt. Het tarief van het 0900-nummer hangt af van de bestemming (b.v. slechts 5 cent voor de USA). De kosten worden verrekend via de normale telefoonrekening; achteraf dus geen extra facturen. Bovendien ontvangt men na elk 10e gesprek een gratis gesprek naar het buitenland!

Alle tarieven en een gebruiksaanwijzing zijn te vinden op www.belmetkorting.nl.

---

------

Noot voor de redactie (