Ingezonden persbericht



- PERSBERICHT -



Samenwerking internet service provider Ladot en mobiele operator T-Mobile

Den Haag, 23 februari 2004 - Sinds kort werken Internet service provider Ladot en mobiele telecomoperator T-Mobile samen. Het gaat hier om een pilotproject tussen de beide partijen. Mobiel werken is hierbij het centrale thema. Bedrijven en consumenten die hun mailomgeving laten hosten door Ladot kunnen gebruik maken van een introductie-aanbieding van de Blackberry prosumer van T-Mobile.

Steeds meer zakelijke gebruikers willen thuis of onderweg hun zakelijke e-mail kunnen lezen en beantwoorden. Met de Blackberry van T-Mobile is de zakelijke gebruiker niet meer gebonden aan de kantooromgeving.

Ladot houdt zich voornamelijk bezig met de hosting van zakelijke en consumentenwebsites en e-mailadressen. Klanten van Ladot kunnen via een introductie-aanbieding nu goedkoop kennismaken met de Blackberry van T-Mobile. Hierdoor hebben ze voortaan overal toegang tot hun zakelijke e-mail, zie http://www.ladot.nl.

T-Mobile klanten die nog niet beschikken over professionele hosting van hun mailomgeving en/of website, kunnen gebruik maken van een aantrekkelijke hostingaanbieding van Ladot; drie maanden gratis hosting bij een Linux Small Hosting pakket. Hiermee vergroten zij de professionele uitstraling van hun bedrijf. Meer hierover op http://www.t-mobile.nl.

Over Ladot

Ladot - an Active ISP Company is Europa's belangrijkste provider van internetdiensten. Ladot levert domeinnamen, webhosting, e-commerce- en databaseoplossingen. Ladot staat voor de ontwikkeling van standaardoplossingen, met een focus op gebruiksvriendelijkheid en schaalbaarheid. Bovendien biedt Ladot de snelste internetverbinding van Nederland. Nieuwe diensten zijn Linux Hosting, CGI, PHP4, Perl scripts en Frontpage. Voor meer informatie over het uitgebreide productportfolio, waaronder domeinnaamregistratie, e-mail, website en server hosting, applicaties en helpdesk, zie www.ladot.nl.

Over T-Mobile

T-Mobile, het wereldwijde mobiele netwerk, heeft in Nederland 2 miljoen klanten en is daarmee de nummer 3 op de Nederlandse markt. T-Mobile biedt producten en diensten voor zowel consumenten als zakelijke gebruikers. T-Mobile Netherlands is partner in sport van het NOC NSF en ondersteunt daarmee het Nederlands Olympisch Team op weg naar de Olympische zomerspelen in Athene. T-Mobile International is hoofdsponsor van Euro 2004 in Portugal.

# # #

Meer informatie:

T-Mobile Netherlands BV

Liselore Stuut

PR Manager

Vast: 06-14096666

Mobiel: 06-24095384

E-mail: pers@t-mobile.nl

Ladot - An Active ISP Company

Mascha Dolman

PR & Communications

Vast: 020-5787700

Mobiel: 06-51621045

E-mail: mascha@ladot.com

www.ladot.nl