Ingezonden persbericht


PERSBERICHT: Entopic lanceert website over content management: CMupdate

Amsterdam, 23 februari - Entopic, bureau voor internetcontent en uitgever van onder meer de Gids Content Management Systemen, lanceert vandaag haar website over content management: CMupdate. De site is bereikbaar via www.cmupdate.nl

CMupdate staat geheel in het teken van content management en content management systemen (cms) en richt zich op contentmanagers en webredacties. Maar ook voor aanbieders van cms-software en bedrijven die deze systemen implementeren is de site interessant. De inhoud is een actuele aanvulling op de Gids Content Management Systemen en biedt nieuws, achtergronden, analyses en praktijkcases. De nieuwe online uitgave moet een waardevolle bron van informatie zijn voor iedereen die zich oriënteert op de cms-markt of werkt met een content management systeem voor het beheer en publicatie van een website voor internet of intranet.

Unieke combinatie
Met CMupdate én de Gids Content Management Systemen biedt Entopic een unieke mix van toegankelijke informatie over content management en webredactie. Deze informatie is van belang voor iedereen die te maken heeft met de dagelijkse praktijk van online informatievoorziening, publishing en online sales en marketing.

Theo Hylkema, uitgever: "CMupdate streeft naar meer transparantie in de markt voor content management, de partijen in de markt en de ontwikkelingen die gaande zijn. De site verschaft de lezer inzicht in de materie en brengt hem op ideeën voor de verdere ontwikkelingen van internet- en/of intranetsites die onder zijn verantwoordelijkheid vallen." De informatie op CMupdate.nl is voor iedereen gratis toegankelijk. Naast nieuws en achtergronden bevat de website een evenementenagenda, een uitgebreid nieuwsarchief en kan men een abonnement nemen op de gratis, maandelijks verschijnende e-mailnieuwsbrief. Ook de Gids Content Management Systemen is verkrijgbaar via de website.

Over Entopic
Entopic (www.entopic.com) is een initiatief van Theo Hylkema, Hans Postma en Frans Straver. Het bedrijf houdt zich sinds 2000 bezig met webredactie, e-mail services, content management en publishing. Entopic is ook uitgever van de Gids Content Management Systemen. Daarin worden de belangrijkste, in Nederland verkrijgbare content management systemen nauwkeurig vergeleken en gepresenteerd. De gids geldt in Nederland als het standaardwerk voor de selectie van een cms.

Entopic werkt voor onder meer: de Nederlandse Staatsloterij - AVRO - Connexxion - COLO - DaimlerChrysler Nederland - De Nederlandse Wijnbeurs - ECABO - EnBW - ICTU - Kenniscentrum Mikado - Loket MBO-ICT - Ministerie van VWS - Nederlands Normalisatie Instituut - NUON - Planet Media Group - Platform Beroepsonderwijs - Platform Beveiliging - Public Health Forum - RVD (Regering.nl)

Voor de redactie, niet ter publicatie:

Aan dit persbericht kunnen geen rechten ontleend worden. Voor meer informatie en advertentiemogelijkheden op CMupdate kunt u contact opnemen met Theo Hylkema of Frans Straver, 020-3059149 of mailen naar info@entopic.com

Redactie-adres:

Entopic B.V.
De Lairessestraat 108
1071 PK Amsterdam
Postbus 76755
1070 KB Amsterdam
T 020 305 9149
F 020 470 5218
E info@entopic.com
W www.entopic.com