Politie Zeeland


O-1298-2004 AUTOMOBILISTE RIJDT SLOOT IN

Op de Abbekindersezandweg in Kloetinge belandde maandag om 14.22 uur een 40-jarige automobiliste uit de gemeente Kapelle met haar voertuig in de sloot.
Zij passeerde een fietser en reed daarna zonder verdere aanleiding de sloot in. Ze is voor onderzoek naar het ziekenhuis overgebracht. Over schade aan het voertuig is niets bekend.

W-1299-2004 AUTO OPENGEBROKEN
Op een parkeerplaats aan de Pottenbakkerssingel in Middelburg werd in de nacht van zondag op maandag een personenauto opengebroken.
Uit de auto werden wat kleine dingen meegenomen waaronder een stratenboek.

W-1300-2004 VERDUISTERING SCOOTER
Maandag omstreeks 13.00 uur werd de scooter van een 18-jarige Vlissinger gestolen.
Hij had de scooter via een advertentie te koop gezet en daarna een afspraak gemaakt met een mogelijke koper, die met de trein naar Vlissingen kwam. Waar hij vandaan kwam is onbekend. De eigenaar gaf hem de scooter mee voor een proefrit rond het grasveld aan de Hogeweg. De aspirant koper reed echter een andere kant op en kwam niet meer terug. Het betreft een
Gilera DNA, parelmoerwit met blauwe velgen. De waarde bedraagt meer dan duizend euro.

Z-1301-2004 RIJDEN ONDER INVLOED
In het Houtenkwartier in zijn woonplaats reed een 68-jarige automobilist uit Hulst maandag omstreeks 16.25, onder invloed van alcohol, tegen een geparkeerde auto.
Hij nam een flauwe bocht te ruim en reed tegen het geparkeerde voertuig. De man had bijna 3 1/2x de toegestane hoeveelheid alcohol gedronken. Zijn rijbewijs werd in beslag genomen en hij kreeg een dagvaarding uitgereikt.

Z-1302-2004 DIEFSTAL UIT AUTO
In de Zoutestraat in Hulst werd tussen zondag 18.00 en maandag 17.30 uur een personenauto opengebroken,
Er werden enkele zekeringen en een cassetteopbergkastje met onbekende waarde gestolen.

W-1303-2004 EENZIJDIG ONGEVAL
Op de Sloeweg noord bij Ritthem vond maandag een eenzijdig ongeval plaats.
Een 29-jarige automobiliste uit Damme (B) kwam omstreeks 19.15 uur met haar auto uit de richting van Middelburg en raakte in een slip. Zij kwam achterstevoren aan de andere zijde van de Sloeweg noord in de berm terecht, waar de auto in sloot vast in de modder kwam te zitten. Voor zover bekend raakte de vrouw niet gewond, het voertuig bleef onbeschadigd.