Modint


Modint en ggs presenteren unieke mix van bedrijven op cpm rusland

Op de meest toonaangevende beurs van Rusland, Colection Première Moskou (24 tot en met 27 februari), zal Holland Fashion nadrukkelijk aanwezig zijn. Een unieke mix van bedrijven zal zich presenteren in het Holland Paviljoen, de grootst aanwezige stand op deze beurs. Op een oppervlakte van 250 m² zullen elf Nederlandse bedrijven zich aan het internationale publiek voorstellen. Deze elf deelnemers zijn Hedex, Bueno Shirts, ACC-Leopard, Berghaus, Bandolera, Not The Same, Lacerna, Boodt Mannequins, Turnover, State of Art en Donders.

De beurs wordt ondersteund door het verspreiden van flyers, advertenties, de reeds verschenen sectorspecial ter promotie van de Nederlandse kledingindustrie, welke overigens ook in het Russisch wordt verspreidt, en een toonaangevende modeshow. Verder zal naast de stand een heuse Holland Lounge te vinden zijn waar geïnteresseerden dieper op de specialiteiten van de diverse Nederlandse bedrijven in kunnen gaan.
Initiatiefnemers van deze promotie van het Nederlandse product, MODINT en GGS Trade, zijn zeer blij met het resultaat wat tot nu toe is behaald. Deelname aan de CPM zal door medewerking van eerdergenoemde bedrijven en de financiële steun van de EVD zeker een succes worden.

Recent is er door EVD, in samenwerking met MODINT, een landenrapport uitgebracht waarin de kansen voor Nederlandse confectiebedrijven op de Russische markt in kaart worden gebracht.
26 januari 2004