PERSBERICHT - 2004-02-06

Persuitnodiging presentatie Tsjechische vakantieregio Zlín

Namens het Tsjechisch Bureau voor Toerisme nodigen wij vertegenwoordigers van de media en hun partner graag uit voor een presentatie over een relatief onbekende vakantiebestemming in Tsjechië: de regio Zlín.

Zoals toeristisch Nederland meer biedt dan alleen maar de hoofdstad Amsterdam, zo heeft ook Tsjechië meer in petto dan louter De Gouden Stad! Fietsen, wandelen, cultuur, kastelen, kuuroorden, natuur, pittoreske plaatsen, betaalbare campings, etc. De vakantieganger vindt dit en meer van zijn gading in de regio Zlín. Het ligt in het zuidoosten van Tsjechië op zon 3 uur rijden van Praag in het hart van de provincie Zuid-Moravië en grenst aan Slowakije.

De bijeenkomst vindt plaats op dinsdag 24 februari in het Holiday Inn hotel, De Boelelaan 2 te Amsterdam, gelegen naast het NS RAI station. Het hotel beschikt over een eigen parkeerterrein. Aanvang 16.30 uur in de Montana zaal.

Programma:
16.30: Ontvangst
17.00: Opening in het Engels door de heer Milan Vagner, directeur van de commerciële afdeling van de Ambassade van de Tsjechische Republiek in Nederland.
17.05: Toelichting in het Nederlands Toerisme in de Tsjechische Republiek (overzicht en cijfers) door directeur Jan Kotala van het Tsjechisch Bureau voor Toerisme in Nederland.
17.25: Presentatie in het Engels van de regio Zlín door de loco burgemeester de heer Vladmir Rihak
18.00: Sluiting gevolgd door een diner.

Gedurende het diner worden ook een aantal Tsjechische sterke dranken geserveerd waaronder slivovice, aangeboden door de Firma Rudolf Jelinek uit Zlín. Graag ontvangen wij per e-mail info-nl@czechtourism.com een bevestiging van uw komst o.v.v. medium en naam/namen.

Heeft u vragen, aarzelt u niet om Baltus Communications het pr-buro van het Tsjechisch Bureau voor Toerisme - te benaderen op het telefoonnummer op 070 365 21 23 (Marcel Baltus) of 070 360 66 56 (Agnes van Duffelen) of via e-mail info@baltuscom.nl.

Het verkeersbureau van Tsjechië stelt uw aanwezigheid zeer op prijs. Nashledanou!