Gemeente Voorschoten

Persberichten - Verkeer omgeleid door verplaatsing kastanjeboom Uitgebracht op: vrijdag 13 februari 2004

In verband met verplaatsing van de kastanjeboom van het voormalige schoolplein van de Gevers Deijnootschool naar het Oranjeplein, worden op dinsdag 24 februari tussen 10.00 uur en 12.00 uur de Kon. Julianalaan en de Wijngaardenlaan afgesloten. Bedienend verkeer kan tussen 10.00 uur en 12.00 uur in principe ook geen gebruik maken van de Schoolstraat. Bestemmingsverkeer van en naar de woningen wordt zo veel mogelijk doorgang verleend.

De kastanjeboom wordt verplaatst in verband met de bouw van een HEMA met bovenwoningen tussen de Schoolstraat en de Kon. Julianalaan. De werkzaamheden beginnen om 7.30 uur bij de Gevers Deijnootschool en eindigen om 17.00 uur op het Oranjeplein. Het verkeer wordt omgeleid. De afsluiting en de omleidingsroute worden met borden aangegeven.

Parkeren tijdelijk niet mogelijk
De werkzaamheden worden uitgevoerd met een dieplader en een telescoopkraan, die nogal wat opstel- en manoeuvreerruimte vragen. Parkeren van auto's is daardoor bij de Gevers Deijnootschool niet mogelijk tussen 7.30 uur en 13.00 uur. Rondom het Oranjeplein kunnen automobilisten niet parkeren tussen 07.00 uur en 17.00 uur.


- einde bericht -