Ingezonden persbericht


Persbericht

NOVAK verwelkomt 500e accountantskantoor als lid

NOVAK als service-organisatie voor accountantskantoren

De Nederlandse Organisatie voor Accountantskantoren heeft als doel de belangen te behartigen van de deelnemende accountantskantoren in de ruimste zin van het woord.

NOVAK richt zich op het segment van de kleine en middelgrote accountantskantoren en zet zich in om deze kantoren zo efficiënt en zo effectief mogelijk te laten functioneren o.a. door het bieden van schaalvoordelen. Daarbij valt te denken aan korting op VEDAA cursussen, software, kantoormeubilair enz. Ook biedt de NOVAK een gratis vaktechnische Helpdesk, een Onderzoeksrapportenservice en organiseert NOVAK branchebijeenkomsten. Meer informatie over het lidmaatschap staat vermeld op www.novak.nl.

NOVAK verwelkomt 500e accountantskantoor als lid

De NOVAK is een snelgroeiende organisatie. Steeds meer kantoren zien de voordelen van het NOVAK lidmaatschap: 2003 heeft een verdubbeling van het aantal leden laten zien. De 500 aangesloten accountantskantoren vertegenwoordigen 625 vestigingen met in totaal meer dan 10.000 werkzame personen. Daarmee is NOVAK de grootste organisatie van accountants-kantoren in Nederland.

Accountantskantoor Van der Werff Accountants B.V. in Groningen is vandaag door de NOVAK met een traktatie feestelijk begroet als 500e deelnemer.

Voor 2004 stelt de NOVAK zich ten doel om het aantal aangesloten accountantskantoren te laten stijgen tot 550. Meer informatie over de NOVAK is te vinden op www.novak.nl. Den Haag, 24 februari 2004

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met NOVAK, contactpersoon Guus Ham.

Tel: (06) 51186741, Fax: (070) 3512836, E-mail: novak@novak.nl of kijk op www.novak.nl.

---- --