Dienstenbond CNV

Sociaal Protocol voor overgang werknemers van SSA Global naar Profuse 24-02-2004

Vrijdag 20 februari 2004 bent u door uw werkgever geïnformeerd over het voornemen van SSA Global om 40 medewerkers van PSO met ingang van
1 april 2004 te outsourcen naar Profuse BV te Veenendaal. Ondanks het feit dat slechts een aantal leden van de CNV dienstenbond zal overgaan naar Profuse BV willen wij u toch informeren.

Door ons zijn 10, 16 en 18 februari jl., samen met VakGMV, RMU en FNV Bondgenoten, besprekingen gevoerd met de directie van SSA Global en Profuse BV om deze overgang op een sociaal verantwoorde wijze te laten plaatsvinden. Bij deze besprekingen zijn ook aanwezig geweest vertegenwoordigers van de C(OR) van SSA Global en Profuse BV.

Garantie
Belangrijke onderdelen van deze besprekingen waren een werkgelegenheidsgarantie en behoud van het arbeidsvoorwaardenpakket dat in zijn totaliteit gelijkwaardig is aan het huidige pakket.

Deze besprekingen hebben geleid tot een principe-akkoord Sociaal Protocol, dat wij met een positief advies zullen voorleggen aan de leden die het betreffen. Zij zijn uitgenodigd voor een ledenraadpleging.

Mocht u nog vragen hebben dan kunt u contact opnemen met Wim Burggraaf, email: w.burggraaf@cnvdibo.nl.