Gemeente Leeuwarden

De FecCity bus in actie De FecCity bus in actie

Commercial genomineerd

Bron: Gemeente Leeuwarden

De gemeentelijke commercial over de FecCity-bus is door een onafhankelijke jury genomineerd voor de Fryske Reklamepriis 2003.

De commercial is in 2003 op Omrop Fryslân televisie uitgezonden om de FecCity-bus bij forenzen en winkelend publiek onder de aandacht te brengen. De bus is een goedkope, makkelijke, veilige en snelle manier om vanaf de stadsring de binnenstad te bereiken. Producent van de commercial is van Oyen audiovisuele productie uit Leeuwarden.

Vanwege de positieve reacties op de campagne hebben burgemeester en wethouders op 17 februari besloten om ook voor 2004 geld beschikbaar te stellen voor een publiciteitsoffensief rond de FecCity-bus.

Een commercial op televisie vormt opnieuw een onderdeel van deze campagne die samen met ARRIVA wordt gevoerd. Nieuw is een commercial op de radio. Vanaf maandag 23 februari zijn de commercials regelmatig te zien en te horen op Omrop Fryslân.

De uitreiking van de Fryske Reklameprizen wordt op 8 maart 2004 in Stadsschouwburg De Harmonie georganiseerd door de Fryske Reklamepriis Kommisje.