Gemeente Heeze-Leende


Jongerenwerk Heeze-Leende organiseert Schoolvoetbaltoernooi en Meidenmanifestatie

Jongerenwerk Heeze-Leende organiseert binnenkort weer twee leuke activiteiten voor jongeren in de gemeente: een schoolvoetbaltoernooi en een meidenmanifestatie.

Schoolvoetbaltoernooi
Op donderdag 26 februari 2004 organiseert jongerenwerk Heeze-Leende weer het jaarlijkse schoolvoetbaltoernooi in Sporthal De Pompenmaker in Heeze.
Net als voorgaande jaren doen weer meerdere teams mee. Het Jongerenwerk verwacht wederom een grote opkomst. Dit jaar zullen ook teams uit Leende, Leenderstrijp en Sterksel deelnemen. De dag begint om 10.00 uur

Meidenmanifestatie 2004
Op zondag 7 maart 2004 organiseert het jongerenwerk Heeze-Leende opnieuw een meidenmanifestatie voor meiden van 12 tot en met 18 jaar in het gemeenschapshuis dn tovernest in Heeze. De dag duurt van 11.00 uur tot 18.30 uur.

Op deze dag zijn er verschillende workshops zoals:
- Kapster

- Henna tattoo

- Siersteentje op je tand

- T-shirts beschilderen (eigen T-shirt meebrengen)
- Cocktails maken (non-alcoholisch)

- Dansen

Naast deelname aan de workshops is er de mogelijkheid om spelletjes te doen (karaoke en twister). Als afsluiting wordt rond 16.45 uur een film vertoond (Dirty dancing) op een groot scherm. Aan de workshops zijn geen kosten verbonden. Tegen een kleine vergoeding zijn consumpties verkrijgbaar.

Voor vragen of opmerkingen kan men contact opnemen met jongerenwerk Heeze-Leende of de vrijwilligers van de meidengroep op telefoonnummer 040-224 14 58 of via de volgende e-mails:

Meiden_groep@hotmail.com
Jongerenwerk.h.l.@tovernest.nl