LOGICACMG

Perscafés Outsourcing en Identificatie & Veiligheid

LogicaCMG organiseert twee perscafés.

Veel IT gerelateerde onderwerpen hebben een sterke relatie met maatschappelijke ontwikkelingen. Aanleiding voor LogicaCMG om een aantal perscafés te organiseren, waarin een aantal sprekers hun licht werpen op actuele thema's. Voor februari en maart staan Outsourcing en Identificatie & Veiligheid op de agenda.

Perscafé Outsourcing op 26 februari Waarom laten Europese bedrijven miljoenen aan kostenbesparingen liggen? Bieden de lage lonen landen zoals India de uitkomst. Waar ligt de balans tussen Amsterdam en Bangalore? Welke risico.s zien bedrijven en welke willen ze niet zien?

Bovenstaande en andere vragen komen aan de orde tijdens het Perscafé Outsourcing. Wij nodigen u van harte uit om deze bijeenkomst bij te wonen. Aansluitend bieden wij u een rondleiding aan door het huis/kantoor van de toekomst Living Tomorrow, waarvan LogicaCMG een van de initiatiefnemers is.

Donderdag februari 2004 15:30 - 18:30 uur Locatie: Living Tomorrow, De Entree, Amsterdam ZO (gelegen aan het Arena Stadion, Villa Arena)

Perscafé Identificatie en Veiligheid op 29 maart Dit keer staat een actueel maatschappelijk thema in de spotlights: identificatieplicht wordt steeds verder doorgevoerd, veiligheid wordt steeds belangrijker. Informatietechnologie biedt steeds grotere mogelijkheden. Hierdoor komt de privacy steeds meer in het gedrang. Is dit wenselijk?

Bovenstaande en andere vragen komen aan de orde tijdens Perscafé Identificatie en Veiligheid op maandag 29 maart. Wij nodigen u van harte uit om deze bijeenkomst bij te wonen. Aansluitend bieden wij u een rondleiding door Living Tomorrow.

Maandag 29 maart 2004 15:30 . 19.00 uur Locatie: Living Tomorrow, De Entree, Amsterdam ZO (gelegen aan het Arena Stadion, Villa Arena)

Meer informatie: www.logicacmg.nl. Of neem contact op met Nanne Bos, PR & Mediarelaties. nanne.bos@logicacmg.com +31 20 543 6969

LogicaCMG



18 feb 04 11:30