Ingezonden persbericht


Opening Golden Tulip Amsterdam Art,

Uitnodiging diner + overnachting + ontbijt

Amsterdam, 25 februari 2004

Het nieuwe hotel, Golden Tulip Amsterdam Art, opent aanstaande donderdagavond 26 februari op feestelijke wijze haar deuren. Het gaat hier om een trendy transparant hotel met 60 tweepersoonskamers en negen vergaderzalen. Het hotel richt zich zowel op de zakelijke gast, die vooral doordeweeks gebruik maakt van de accommodatie, als op de recreatieve gast, die de stad Amsterdam bezoekt en graag wil vertoeven in dit luxe viersterren hotel.

Graag nodigen wij u uit om in de maand maart op een datum naar keuze, met uw partner te komen overnachten in de sfeervolle en artistieke ambiance die Golden Tulip Amsterdam Art binnenkort te bieden heeft! Tevens nodigen wij u voor een heerlijk diner en uitgebreid ontbijtbuffet in ons restaurant.

PERSUITNODIGING OP INDIVIDUELE BASIS
Zoals gezegd kunt u zelf een datum kiezen, op basis van beschikbaarheid. U kunt dan (als u wilt met partner) zélf kennis maken met het gloednieuwe hotel. Na aankomst dineert u op eigen gelegenheid, u overnacht in één van de nieuwe design viersterrenkamers en 's morgens staat er een uitgebreid ontbijtbuffet voor u klaar.

PERSUITNODIGING MET CAPTAINS' DINNER
Een andere mogelijkheid is om (mét of zonder partner) gebruik te maken van onze georganiseerde persuitnodiging. Op woensdag 10 maart, donderdag 18 maart of dinsdag 23 maart bent u van harte welkom in ons hotel. We leiden u rond en u dineert daarna aan tafel met mevrouw Claire Groeneveld, General Manager van Golden Tulip Amsterdam Art én het naastgelegen Tulip Inn Amsterdam Art, en eventuele andere genodigden. U overnacht in één van de design hotelkamers en de volgende ochtend geniet u van het ontbijt in Restaurant The Gallery.

Lokatie: Golden Tulip Amsterdam Art, Spaarndammerdijk 302, 1013 ZX Amsterdam.

Wij horen graag of we op uw komst mogen rekenen. U kunt hiervoor gebruik maken van bijgevoegd antwoordformulier. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met USP PR & Communicatie via 020 42 32 882 of e-mail naar cathelyne@usp.nl.

Wij kijken uit naar uw komst!

Met vriendelijke groet,
GOLDEN TULIP AMSTERDAM ART

Paula Bakker, Sales Manager WestCord Hotels