Gemeente Oirschot

Wet milieubeheer

Ontwerp-beschikking Wet milieubeheer

Betreft: ontwerp-beschikking voor een milieuvergunning voor een productiebedrijf voor haardkachels met verkoop aan het adres Industrieweg 25 in Oirschot. Aanvrager: Harrie Leenders Haardkachels BV, Industrieweg 25 in Oirschot.

Betreft: ontwerp-beschikking voor een milieuvergunning voor een varkenshouderij aan het adres Heikant 2 in Oostelbeers. Aanvrager: Varkensmest-fokbedrijf Van Kollenburg, Heikant 2 in Oostelbeers.

Strekking ontwerpbeschikkingen: de gevraagde vergunningen verlenen onder oplegging van voorschriften ter bescherming van het milieu. Inzagetermijn: donderdag 26 februari 2004 tot donderdag 25 maart 2004.

Bedenkingentermijn: van vrijdag 27 februari 2004 tot vrijdag 26 maart 2004 kunnen schriftelijke bedenkingen worden ingebracht bij het college van burgemeester en wethouders van Oirschot. De ingebrachte bedenkingen worden ter inzage gelegd. Wie kan bedenkingen indienen: een ieder, indien u dat wenst worden uw persoonlijke gegevens daarbij niet bekendgemaakt. Daarvoor moet u dan wel een verzoek indienen, tegelijk met de bedenkingen. Mondelinge bedenkingen: de hoorzitting voor wat betreft het bedrijf van Harrie Leenders Haardkachels, vindt plaats op dinsdag 16 maart 2004 om 10.00 uur, de hoorzitting voor wat betreft Varkensmest-fokbedrijf Van Kollenburg vindt plaats op dinsdag 16 maart 2004 om 11.00 uur, de hoorzittingen vinden plaats in het gemeentehuis Oirschot, Deken Frankenstraat 3 in Oirschot. Tot 25 maart 2004 kan op verzoek nog een hoorzitting plaatsvinden.