Gemeente Capelle a/d IJssel


---

Nieuwsbrief: 26-02-2004 - Capelle Actueel

Inspraakprocedure bestemmingsplan s-Gravenweg-West 2004 Het college van burgemeester en wethouders van Capelle aan den IJssel maakt bekend dat in het kader van de procedure voor de totstandkoming van het bestemmingsplan s-Gravenweg-West 2004 een inspraakprocedure wordt gestart.

Uit de collegevergadering van 24 februari 2004
Op dinsdag 24 februari 2004 heeft het college van burgemeester en wethouders onder andere de volgende besluiten genomen.

Capelle ondertekent overeenkomst Kralingseplein Wethouder Verkeer en Vervoer Jan de Jong, minister Peijs van Verkeer en Waterstaat en portefeuillehouder Hulman van de stadsregio Rotterdam ondertekenen de overeenkomst Kralingseplein tijdens het jaarlijkse Fileplanontbijt.

Vergadering WOP s-Gravenland 1 maart 2004
Op maandag 1 maart 2004 om 20.00 uur vergadert het Wijkoverlegplatform s-Gravenland. Thema: jeugd s-Gravenland in de toekomst.

Enthousiasme voor Support beklonken in convenant Project Support is volop in uitvoering. Door diverse organisaties en de gemeente Capelle aan den IJssel wordt enthousiast bijgedragen aan de doelstellingen van Support.

Commissie voor de bezwaar- en beroepschriften 3 maart 2004 De commissie voor de bezwaar- en beroepschriften vergadert op woensdag
3 maart 2004, om 19.30 uur, in het gemeentehuis aan de Rivierweg 111.

Kennisgeving ontheffingen gevelreinigen / Algemene Plaatselijke Verordening
Het betreft de gemeenten Spijkenisse, Schiedam, Capelle aan den IJssel, Krimpen aan den IJssel, Ridderkerk, Vlaardingen, Maassluis, Hellevoetsluis, Bleiswijk, Berkel en Rodenrijs, Rozenburg, Bergschenhoek, Rotterdam en deelgemeenten.

Bekendmaking 21 januari 2004
Het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Capelle aan den IJssel maakt bekend dat de volgende bouwvergunningen en aanvragen voor invalideparkeerplaatsaanvragen in procedure zijn.

Bekendmaking 28 januari 2004
Het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Capelle aan den IJssel maakt bekend dat de volgende kapvergunningen en bouwvergunningen in procedure zijn.

Bekendmaking 4 februari 2004
Het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Capelle aan den IJssel maakt bekend dat de volgende kapvergunningen, sloopvergunningen en bouwvergunningen in procedure zijn.

Bekendmaking 11 februari 2004
Het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Capelle aan den IJssel maakt bekend dat de volgende bouwvergunningen, sloopvergunningen en Drank- en Horecavergunning in procedure zijn.

Kennisgeving Wet milieubeheer 18 februari 2004
Bedrijven die nadelige gevolgen voor het milieu en/of overlast (hinder) veroorzaken hebben meestal een vergunning ingevolge de Wet milieubeheer.

Bekendmaking 18 februari 2004
Het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Capelle aan den IJssel maakt bekend dat de volgende bouwvergunningen, kapvergunningen, aanvragen invalideparkeerplaats en Drank- en Horecavergunning in procedure zijn.

Bekendmaking 25 februari 2004
Het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Capelle aan den IJssel maakt bekend dat de volgende bouwvergunningen, kapvergunningen en bestemmingsplannen in procedure zijn.

Kennisgeving Wet milieubeheer 25 februari 2004
Bedrijven die nadelige gevolgen voor het milieu en/of overlast (hinder) kunnen veroorzaken, kunnen op grond van de Wet milieubeheer een vergunning nodig hebben.

---

info@capelle-ijssel.nl