Ingezonden persbericht


P E R S B E R I C H T

Aromedia introduceert Master Match op internet

Amsterdam, 26 februari 2004 - Studenten en professionals kunnen tegenwoordig snel een aansluitende masteropleiding kiezen. Met de bladen Sum en Carp introduceert Aromedia de Master Match, een online keuzeprogramma waarmee een selectie gemaakt kan worden van masteropleidingen die specifiek aansluiten op de gevolgde bachelor. In dit zoeksysteem zijn alle bachelor- en wo-masteropleidingen aan Nederlandse universiteiten opgenomen. Master Match is onderdeel van de Master Guide en is te raadplegen via sum.nl en carp.nl.

Eind 2003 publiceerde Aromedia al een volledig overzicht van de 748 masteropleidingen en masterprogramma's op de Sum Oriëntatie Cd-rom en via de Master Guide op internet. Om studenten en professionals optimaal te ondersteunen tijdens de oriëntatie op een passende masteropleiding, is daar nu de Master Match aan toegevoegd. Hiermee ontstaat het meest complete onderwijsinformatiesysteem voor scholieren, studenten en professionals.

Sum

Sum is het grootste landelijke studentenmagazine en wordt verspreid op universiteiten en hbo-masterinstellingen in een oplage van 75.000 exemplaren. Sum ziet het als haar verantwoordelijkheid om studenten optimaal te informeren over de mogelijkheden die de bachelor-masterstructuur hen biedt. In zowel de masterfase als op de arbeidsmarkt.

Carp

Carp is het lijfblad voor hoogopgeleide professionals tot 37 jaar met een afgeronde hbo- of wo-opleiding en wordt verspreid in een oplage van 142.000. Carp informeert over alle ins en outs op het gebied van werk, loopbaan, lifestyle en persoonlijke ontwikkeling.

Aromedia
Aromedia is uitgever van media op het gebied van studie, werk en leven. Daaronder vallen de merken TKMST, Sum en Carp. Deze merken omvatten onder andere tijdschriften, gidsen, agenda's, websites en cd-rom's. Tevens organiseert Aromedia elk jaar Studie Beurs en doet ze onderzoek onder ruim 31.000 scholieren en studenten. Alle producten van Aromedia worden gemaakt ter ondersteuning van scholieren, studenten en professionals, in de leeftijd van 11 tot 37 jaar, bij het maken van belangrijke keuzes op het gebied van studie, werk en leven.

­­­­­­­

#####