Ingezonden persbericht


26 februari 2004

Intensief onderzoek resulteert in nieuwe generatie laptoptassen van Belkin

~ reizen met een mobiel kantoor is nog nooit zo comfortabel geweest ~

Belkin kondigt een nieuwe reeks elegante en multifunctionele laptoptassen aan: de NE NeuElements. Deze aantrekkelijk geprijsde collectie is ontworpen door specialisten en zeer geschikt voor het meenemen en opbergen van zakelijke benodigdheden. De collectie bestaat uit drie series respectievelijk de Executive-, Business Casual- en Studio- modellen. De tassen zijn vanaf nu bij de bekende Belkin distributeurs verkrijgbaar.

Achter de schermen heeft de Industrial Design Group (IDG) van Belkin intensief onderzoek verricht. Er is onder andere gekeken waar consumenten op letten bij het gebruik en aanschaffen van hun ideale laptoptas. Bovendien heeft IDG ook het huidige marktaanbod kritisch onder de loep genomen. Dit heeft ertoe geleid dat Belkin op ieder onderdeel van de tas betere features kan aanbieden dan haar concurrenten.

Het bedrijf heeft een duidelijke driedeling gemaakt in de nieuwe serie laptoptassen. Naast de grootte en beschermingsgraad van de tas, kunnen mensen een tas kiezen die het beste bij hun persoonlijkheid past. Als extra feature heeft Belkin de tassen voorzien van een StuffBak® feature. Dit zorgt ervoor dat gebruikers hun verloren bezittingen snel en eenvoudig kunnen terugvinden. Elke Belkin NE tas beschikt over een uniek ID label, waardoor belangrijke draagbare items op een discrete manier geïdentificeerd kunnen worden. Bovendien vertelt het label de vinder hoe de tas makkelijk en tegen een beloning terugbezorgd kan worden. Dit voorkomt wanhopige zoektochten langs depots van gevonden voorwerpen.

Executive Serie - vanaf 69.99 Euro
De NE Executive modellen zijn functioneel en hebben een vlot en zakelijk uiterlijk.

Eigenschappen
-Optimale bescherming van laptop door compartiment met honingraatstructuur
- Ergonomische, antislip schouderband en handvat
- Geschikt voor de meeste 15 inch laptops

- Praktische visitekaarthouder

- Handige opbergruimte voor bril, portemonnee en paspoort -Twee afneembare tasjes die geschikt zijn voor mobiele telefoons, PDA s, MP3 spelers en digitale camera s

Business Casual Serie - vanaf 29.99 Euro
De Business Casual kwaliteitsserie is ontworpen om kostbare apparatuur te beschermen en te vervoeren.

Eigenschappen
-Bescherming door middel van een robuust, lichtgewicht en ballistisch nylondesign
- Meerdere vakken voor tijdschriften en mappen
- Geschikt voor grotere typen (15 inch) laptops in een 4-voudig beschermd compartiment
- Opbergruimte voor o.a. CD s en mobiele telefoon

Studio Serie - vanaf 49.99 Euro
Deze serie bestaat uit een model in koeriersstijl en een handzaam model speciaal voor vrouwen.

Eigenschappen
-Handige opbergruimte voor o.a. bril, portemonnee en paspoort -Makkelijk draagbaar met een ergonomisch, soft-grip handvat -Comfortabele schouderband
-Beschermt de laptop in een afgesloten compartiment bekleed met een schokdempend kunststofschuim
- Geschikt voor grotere typen (15 inch) laptops, in een 4-voudig beschermd compartiment

(442 woorden)

Over StuffBak
StuffBak, opgericht in 1999 en gevestigd in Boulder, Colorado, is de grootste dienstverlener in de VS op het gebied van verloren voorwerpen. De unieke ID labels en het unieke opsporingsproces van het bedrijf maken het gemakkelijk voor barmhartige Samaritanen en medewerkers van gevonden voorwerpendepots om verloren goederen terug te bezorgen. StuffBak heeft OEM en verzendafspraken met fabrikanten en groothandelaren. StuffBak s service levert bovendien extra garantie- en productregistratie programma s. Voor meer informatie kunt u een bezoek brengen aan: www.stuffbak.com.

Over Belkin
Belkin is één van 's werelds grootste fabrikanten van computerkabels, UPS- en spanningsbeveiligingsproducten, FireWire en USB connectiviteitsproducten en is opgericht in 1982. Het productaanbod van het bedrijf omvat daarnaast standaard en op maat gemaakte kabels, KVM-switches, apparatuur voor gedeeld gebruik van handbediende en automatische randapparatuur, bekabeling voor lokale netwerken (LAN) en netwerkhardware en -accessoires, accessoires voor mobiele telefoons/PCS en PDA's, geavanceerde audio- en videokabels en componenten voor gebruikers van desktopcomputers en notebooks.

Als erkenning voor het succes dat Belkin in 2001, 2002 en 2003 op zowel de Europese als de Amerikaanse markt heeft behaald, werd Belkin op de RetailVision - het toonaangevende door Gartner georganiseerde evenement voor de IT-detailhandel - bekroond met een record aantal prijzen.

Het Europese hoofdkantoor van Belkin bevindt zich in het Engelse Northampton. Daarnaast zijn er nog verkoop- en marketingvestigingen in Schiphol-Rijk en München. De producten van Belkin zijn verkrijgbaar via een Europees netwerk van grote distributeurs, detailhandelaren en postorderbedrijven.

Voor meer informatie kunt u een bezoek brengen aan de website op www.belkin.nl

Voor verdere persinformatie, fotomateriaal of een interview kunt u contact opnemen met: Lilian van Tongerlo of Kim van Bokhoven van LEWIS, het IT PR bureau: Tel: +31 (0) 40 235 46 00
Fax: +31 (0) 40 235 46 01
E-mail:lilianv@lewispr.com
kimv@lewispr.com

Voor meer informatie over Belkin kunt u contact opnemen met Bairbre Scallan: Tel:+31 (0) 20 654 73 29
Email: bairbres@belkin.com
www.belkin.nl


---

LEWIS Communications BV
Marketing and Media relations for Technology Companies Petunialaan 28
5582 HA Waalre
Nederland

tel: +31 (0)40 235 46 00
fax: +31 (0)40 235 46 01
web: http://www.lewispr.com
e-mail: persinfo@lewispr.com


---