Ingezonden persbericht


PERSINFORMATIE

Draadloos chatten in de hotelbar.

Nieuw: wifi internet bij radisson sas hotels in amsterdam

Amsterdam, februari 2004... De Radisson SAS Hotels in Amsterdam lanceren een nieuw en in Nederland vrijwel uniek concept. Met ingang van februari 2004 kunnen hotelgasten 'kabelvrij' altijd en overal in het hotel gebruik maken van het internet. Zo kan de gast e-mailen aan de bar, online vergaderen in één van de meetingrooms en het internet raadplegen in de lobby - bijvoorbeeld om de terugvlucht te bevestigen. Het systeem waarvan gebruik wordt gemaakt is WIFI; een constante, razendsnelle en draadloze internetverbinding.

Bij de hotelreceptie is een kaart verkrijgbaar, waarmee de gast kan inloggen op het WIFI systeem. Ook de credit card kan hiertoe dienen. Vervolgens wordt onmiddellijk een constante, razendsnelle en draadloze internet verbinding tot stand gebracht. In de vergaderzalen, in de lobby, op de kamer en ook in de bars of restaurants - gasten kunnen nu overal en 24 uur per dag inloggen op het internet, zonder lastige kabels. Na de vergadering nog even verder werken tijdens de lunch in het restaurant? Uitloggen en opnieuw inloggen is niet nodig, de computer blijft online ook als de gast deze meeneemt naar een andere ruimte binnen het hotel.

Het nieuwe WIFI systeem is een welkome aanvulling op het 'Meetings & Events Promisses' concept van Radisson SAS. Hierbij geldt dat 100% professionaliteit, 100% betrokkenheid, 100% zorg en 100 % tevredenheid wordt gegarandeerd. De keten durft zélfs de niet-goed-geld-terug formule te hanteren. Nu wordt hier nog de mogelijkheid van draadloos gebruik van internet aan toegevoegd. Handig bij vergaderingen en productpresentaties; de presentatie kan rechtstreeks van het internet worden gedownload, de aanwezigen kunnen desgewenst online communiceren. Online vergaderen biedt weer nieuwe perspectieven.

Radisson SAS hanteert de kernbegrippen Fresh, Host & Easy. "WIFI is daarvan een goed voorbeeld; wij zorgen ervoor dat ons product zich ontwikkelt in gelijke tred met de voortgang die deze nieuwe techniek biedt. Draadloos internet is in opkomst, gebruiksvriendelijk en makkelijk. Wij spelen daarop in door dit onmiddellijk te implementeren, zodat onze gasten overal in onze hotels draadloos kunnen communiceren met de buitenwereld. Wij verwachten dat hier veel gebruik van zal worden gemaakt. De eerste reacties zijn zeer positief!" aldus Marc Horsmans, Director of Sales van de Radisson SAS Hotels in Amsterdam.

Rezidor SAS Hospitality, de moedermaatschappij van Radisson SAS, beheert momenteel 127 Radisson SAS Hotels & Resorts in 37 landen en heeft 30 projecten in ontwikkeling. Hiermee is het één van de snelst groeiende hospitality bedrijven ter wereld. Rezidor SAS is volledig eigendom van de SAS Groep en omvat de volgende hotelmerken: Radisson SAS, Regent, Country en Park Inn. Per maart 2003 is de portfolio uitgebreid met het lifestyle hotelmerk Cerruti, in samenwerking met het gelijknamige modemerk. Rezidor SAS verwacht tegen 2012 circa 700 hotels in Europa, het Midden Oosten en West Afrika te beheren.

De Nederlandse hotels van Radisson SAS Hotels & Resorts zijn gevestigd in Amsterdam (Radisson SAS Hotel Amsterdam - 243 kamers, centraal gelegen, conferentiefaciliteiten, restaurant De Palmboom) en op Schiphol-Rijk (Radisson SAS Hotel Amsterdam Airport - 279 kamers, 16 conferentieruimtes, fitness, Talavera restaurant).

Bel voor reserveringen in één van de meer dan 400 Radisson Hotels & Resorts het gratis nummer (in Europa): 00800 3333 3333, bezoek www.radissonsas.com of neem contact op met uw reisagent. Bel voor reserveringen in één van de meer dan 400 Radisson Hotels & Resorts het gratis nummer (in Europa): 00800 3333 3333, bezoek www.radissonsas.com of neem contact op met uw reisagent.