HP opent de deur naar de wereld van digitale fotografie met de HP Photo Starter Kit

Maak kans op een digitale camera van HP

AMSTELVEEN, 26 februari 2004 ­ HP introduceert de HP Photo Starter Kit, een pakket om de consument kennis te laten maken met de voordelen van digitale fotografie. De HP Photo Starter Kit bevat inkt, fotopapier, fotobewerkingssoftware, kortingsbonnen en leerzame informatie over digitale fotografie. Bovendien is er een HP digitale camera te winnen.

De prijs van de HP Photo Starter Kit is gelijk aan die van een HP Nr. 78 inktcartridge, die ook in de starters kit zit. Deze inktcartridge is compatibel met een groot aantal HP inkjetprinters en zorgt voor haarscherpe afdrukken in kleur. Bovendien bevat de kit vijf vellen HP Premium fotopapier in het fotoformaat 10x15 centimeter én afdrukvoorbeelden om de schitterende afdrukkwaliteit in levendige kleuren te laten zien.

De handleiding op cd en het informatieve boekje over digitale fotografie zijn gemaakt om beginners en leergierigen te helpen het beste uit hun camera en hun fotoprinter te halen.

In het pakket is ook het eenvoudig te gebruiken programma Microsoft Picture It! Express v7 opgenomen. Met deze software krijgen gebruikers een hulpmiddel in handen om digitale foto's te bewerken en te verbeteren. Ergernissen zoals rode ogen behoren hiermee tot het verleden.

Fotowedstrijd en kortingsbonnen
Iedereen die de Starter Kit aanschaft, mag meedoen aan de HP Photo Starter Kit digitale fotowedstrijd¹. HP geeft een HP Photosmart 435 digitale camera weg aan de vijftig beste deelnemers, geselecteerd door een HP-jury. De HP Photosmart 435 is een eenvoudig te bedienen camera die de gebruiker in staat stelt om scherpe foto's te nemen, foto's handmatig te bewerken en direct te printen, zonder PC.

Kopers van de HP Photo Starter Kit kunnen aan de wedstrijd deelnemen door hun digitale foto's, geprint op het HP Premium fotopapier uit het pakket, in te sturen. De foto's moeten, met het wedstrijdformulier dat op de cd te vinden is, vóór 1 november 2004 binnen zijn. Om de klant te helpen geld te besparen, bevat de HP Photo Starter Kit fantastische kortingsbonnen¹ voor verschillende HP-producten. Deze geven onder andere recht op ¤ 4,- korting op elke soort HP fotopapier, ¤ 20,- korting op de Photosmart 435 digitale camera en ¤ 20,- korting op elk type HP docking station voor digitale camera's².

De actie loopt 3 maanden of zolang de voorraad strekt. De consumentenadviesprijs van de HP Nr. 78 inktcartridge mèt Photo Starter Kit is gelijk aan de prijs van de HP Nr. 78 alleen, ¤ 35,95 incl. BTW.

Over HP
HP is wereldwijd leverancier van technologische oplossingen voor consumenten, bedrijven en instellingen. Het HP aanbod omvat producten en diensten voor een totale IT infrastructuur, personal computing en imaging en printing oplossingen. HP behaalde wereldwijd over de laatste 4 kwartalen een omzet van $ 74,7 miljard. Meer informatie over HP (NYSE, Nasdaq: HPQ) is te vinden op http://www.hp.nl

¹ Deelname aan de fotowedstrijd en gebruikmaken van de kortingsbonnen is alleen mogelijk voor inwoners van Nederland, België, Denemarken, Duitsland, Verenigd Koninkrijk, Finland, Frankrijk, Ierland, Oostenrijk, Spanje, Zweden en Zwitserland. Volledige informatie over de wedstrijd via www.hp.com.

² De kortingsaanbiedingen zijn gebaseerd op de koersen van 19 september 2003. Consumenten buiten Nederland kunnen op www.hp.com kijken voor kortingsvoorwaarden. Elk HP fotopapier: Euro 4,- .
HP Photosmart 435 digitale camera: Euro 20,- .
Elk HP digitale camera docking station: Euro 20,-. Het aanbod is beperkt tot één pak HP fotopapier en één HP Photosmart 435 digitale camera en één HP digitale camera docking station per klant. Het aanbod geldt tot 31 juli 2004 of zolang de voorraad strekt. Volledige details via www.hp.com.

© 2003 Hewlett-Packard Development Company, L.P. The information contained herein is subject to change without notice. The only warranties for HP products and services are set forth in the express warranty statements accompanying such products and services. Nothing herein should be construed as constituting an additional warranty. HP shall not be liable for technical or editorial errors or omissions contained herein.

08/2003

Contactpersonen voor
de redactie:

HP ­
Antoinette Bendijk
tel 020 547 71 43
antoinette.bendijk@hp.com

H&K/MCS ­
Jan Faber
tel 023 562 82 08
janf@monogram.nl

Nederlandstalige persberichten op www.hp.nl/pers