Politie Noord- en Oost Gelderland

----- Persbericht -------

Politie Noord- en Oost-Gelderland
District IJsselstreek

Persberichten van 26 februari 2004

Twello - Diefstal uit personenauto's

In de nacht van dinsdag 24 februari op woensdag 25 februari is op de Handelstraat, de Neptunus en de Omloop ingebroken in personenauto's. De daders forceerden het portier of het portierslot en namen in alle gevallen een radiocdspeler weg. Op dit moment hebben zes personen aangifte gedaan.

Zutphen - Diefstal post

Op 25 februari hebben onbekenden post weggenomen uit een bestelkar van een postbesteller. De postbesteller had zijn bestelkar omstreeks 11.45 uur op de stoep bij een woning aan de Braamkamp staan en was bezig met het bezorgen van post. Toen de man terugkwam bij zijn bestelkar was deze verdwenen. De postbesteller vond de kar enkele honderden meters verder terug. Kort daarna bleek dat er meerdere brieven en pakketjes waren weggenomen. De politie zoekt getuigen en indien men in de wijk bundeltjes post aantreft wordt verzocht hiervan melding te maken.

Warnsveld - Openbare schennis

Een inwoonster van Warnsveld heeft aangifte gedaan van openbare schennis. De vrouw bevond zich in haar woning en zag omstreeks 21.00 uur een man voor de keukendeur staan die zich zelf aan het bevredigen was. Toen de vrouw begon te gillen is de man vertrokken.

Einde berichten

Voor informatie:
Anton de Ronde, persvoorlichter politie Regio Noord- en Oost-Gelderland, tel. 0900 - 8844


---- --