Politie Noord-Holland-Noord

Den Helder en omgeving, donderdag 26 februari 2004

Den Helder 26-02-2004 - 15.00 uur

Man bewusteloos na mishandeling
Den Helder, woensdag 25 februari 2004.
Woensdagavond rond 22.00 uur is een 23-jarige man uit Den Helder mishandeld. Hij was op bezoek bij een vriend aan de Waddenzeestraat. Op een gegeven moment kwam een andere man binnen die de 23-jarige man mishandelde. Het slachtoffer kreeg een aantal klappen in zijn gezicht en is daarna enige tijd bewusteloos geweest. Het slachtoffer heeft direct daarna aangifte gedaan en is naar het Gemini Ziekenhuis gebracht om naar zijn verwondingen te laten kijken.

Diefstal uit bedrijf
Breezand, woensdag 25 februari 2004.
Tussen maandag 17.00 uur en woensdag 15.00 uur is er ingebroken bij een bedrijf aan de J.C. de Leeuwweg in Breezand. De deur aan de achterzijde van het pand is opengebroken en via de werkplaats van het pand kon men in de kantoorruimte komen. Er is een geldbedrag weggenomen.

Diefstal uit woning
Den Helder, woensdag 25 februari 2004.
In de nacht van woensdag op donderdag is tussen 00.30 en 06.30 uur ingebroken bij een woning aan de Kruiszwin in Den Helder. De dader kwam binnen via een schuur die aan de woning vastzit. Uit de woning werden onder andere een videocamera, fotocamera en computertoebehoren ontvreemd.

Aanrijding tussen bromfiets en rupskraan
Oudesluis, donderdag 26 februari 2004.
Op donderdagochtend omstreeks 10.30 uur heeft er een aanrijding plaatsgevonden tussen een bromfiets en een rupskraan. De vrouw op de bromfiets reed over de Keinsmerweg in Oudesluis, komende uit de richting van de Grote Sloot. Aan de rechterzijde van de weg was een 29-jarige man uit Grootebroek bezig met wegwerkzaamheden met behulp van een rupskraan. De vrouw op de bromfiets, 16 jaar uit Anna Paulowna, zag de rupskraan vermoedelijk niet wegens de laagstaande zon en reed hier tegenaan. Zij kwam ten val en liep verwondingen op. Zij hoefde niet te worden opgenomen in het ziekenhuis.

Tasjesroof
Den Helder, donderdag 26 februari 2004.
Op donderdagochtend omstreeks 10.30 uur is een 77-jarige vrouw uit Den Helder beroofd van haar tas. Zij liep in de steeg tussen de Roerstraat en de Diezestraat in de richting van de Scheldestraat. Uit de andere richting kwam een fietser haar tegemoet rijden. Deze man trok haar handtas uit haar handen en ging er vandoor. In de tas zaten haar portemonnee en persoonlijke spullen.