Ingezonden persbericht


Persbericht 26 februari 2004

Gala Avond voor Contact Centers volledig uitverkocht

Ieder jaar strijden Nederlandse contact centers om de fel begeerde NCCA prijzen en de Plantronics Telesales Team Trofee. De uitreiking vindt plaats tijdens een groots opgezette Gala Avond als onderdeel van TCD 2004, die op 27 april wordt gehouden. De avond trekt altijd veel bezoekers omdat dit het evenement is voor deze branche. De belangstelling is dit jaar zo groot dat nu, twee maanden voor dato, het totale evenement reeds is uitverkocht.

Door de overweldigend grote belangstelling vanuit de deelnemende bedrijven en de 17 sponsorbedrijven zijn alle toegangsbewijzen voor de Telecommerce Gala Avond op 27 april nu al volledig uitverkocht. Nog nooit eerder in het 12-jarig bestaan van deze Gala avond voor de beste contact centers was dit in een zo vroeg stadium al het geval. De zaal waar het feest georganiseerd wordt kan niet meer dan 550 bezoekers herbergen. Er is vanuit de organisatie besloten om voor potentiële bezoekers, die te laat zijn voor een plaats, een wachtlijst aan te leggen voor het geval dat bezoekers met een toegangsbewijs afzeggen.

De jury van beide prijzen is inmiddels druk in de weer om alle inzendingen te beoordelen. Voor de NCCA Awards zullen vanaf eind maart een aantal bedrijven door juryleden worden bezocht. De inzendingen zijn goed verdeeld over de verschillende categorieën. Dit jaar zijn er opvallend veel inzendingen van bedrijven die een eigen (zgn. dedicated of "in huis") klant contact center hebben. Het kwalitatieve niveau van de ingestuurde cases is opnieuw erg hoog, waaruit moge blijken dat bedrijven steeds meer belang gaan hechten aan de kwaliteit van hun klantcontact.

De NCCA wordt volledig ondersteund door, en is een initiatief van, het PACCT (Professionele Arbeidsintermediairs in Contact Centers en Telebusiness) en Call'm B.V. Pacct leden zijn: Manpower Contact Center Services, Randstad Callflex en Teleprofs.

Neem voor meer informatie contact op met:

BBP bv, Peter van Balsfoort, Postbus 276, 3440 AG Woerden, tel.: (0348) 415 305, fax: (0348) 410 731, e-mail: p.vanbalsfoort@bbp.net

Stichting NCCA, Hans Bach voorzitter., mobiel 06 54 27 00 00. e-mail: h.bach@callm.nl