26/2 Aa en Dommel

Boxtel 26-02-2004

POLITIE ZOEKT GETUIGEN VAN VERKEERSRUZIE, Vught

Een 45-jarige automobilist uit Vught heeft woensdag aangifte gedan van mishandeling en bedreiging. De man was eerder die dag omstreeks 14.00 uur betrokken geweest bij een verkeersruzie. Hij reed met zijn auto op de Molenakker in Vught in de richting van het Salahutuplein. Toen hij een bus inhaalde kreeg hij een conflict met een automobilist die in tegengestelde richting kwam. Er werd over en weer wat geslagen. Een vrouw bemoeide zich ook met de ruzie en trok het slachtoffer aan zijn haren en krabte hem in zijn gezicht. Vervolgens pakte de onbekende automobilist een op een mes lijkend voorwerp en maakte hij stekende bewegingen in de richting van het slachtoffer. De Vughtenaar pakte vervolgens een krik om zich te weren. De politie zoekt getuigen van deze verkeersruzie. Zij kunnen contact opnemen met de politie in Vught, via 0900-8844

JONGEN SCHIET MET BUKS VANUIT WONING, Vught

De politie heeft woensdagavond een 18-jarige Vughtenaar aangehouden in zijn woning. De jongen was vanuit het raam van zijn slaapkamer met een buks op de openbare weg aan het schieten. De buks is in beslag genomen en de jongen is gehoord. Hij is na verhoor weer huiswaarts gestuurd.

VERDACHTEN MISHANDELING AANGEHOUDEN, Vught

De politie heeft twee inwoners van Vught, 39 en 32 jaar oud, aangehouden, Ze worden er van verdacht een medewerker van een horecagelegenheid aan het Moleneindplein in Vught mishandeld te hebben op dinsdagavond j.l.. De mannen zijn voor verder onderzoek inverzekeringgesteld.

JONGEREN OPGEPAKT VOOR VERNIELINGEN, Schijndel

De politie van Schijndel heeft 3 jongemannen opgepakt voor een serie nachtelijke vernielingen. In de nacht van 30 op 31 januari moesten in de Pastoor van Erpstraat, Bunderstraat en Gemondseweg in Schijndel 8 buitenlampen het ontgelden. Ook werden planten uitgetrokken, een rozengaard vernield en spullen uit tuinen op straat gegooid. De mannen van 17, 18 en 19 jaar oud uit Veghel en Heeswijk-Dinther waren uitgeweest in de plaatselijke horeca. De politie kwam hen op het spoor door een getuige die zich de volgende ochtend meldde. Het drietal is inmiddels verhoord en tegen hen is proces-verbaal opgemaakt.