Politie Zeeland


W-1368-2004 15 TIPS NA VERMISSING 9-JARIGE JONGEN


De Zeeuwse politie heeft sinds gisteravond 15 tips gekregen rond de vermissing van de 9-jarige Garcia Lisboa uit Middelburg.
Veel tips gaan erover dat men het kind heeft gezien in een trein of op een station. Deze informatie wijst erop dat het kind een vrij grote afstand per trein in noordoostelijke richting van Nederland heeft gereisd.
Vanmorgen heeft de politie een onderzoek gedaan onder de reizigers van de intercity welke om 10.33 uur uit Middelburg vertrekt en via Roosendaal naar de randstad gaat. Het is vrijwel zeker dat Garcia dinsdagmorgen in Middelburg op dat tijdstip in de intercity is gestapt. Inmiddels is bekend dat Garcia op het moment van zijn verdwijning, naast het eerder genoemde rode jack met de stickers "racing" en "RCNG" ,een beige, bruine lange broek droeg, en opvallend witte sportschoenen met zwarte zool. Ook had hij een donkere tas bij zich. De fiets van Garcia is woensdag door de politie gevonden in de fietsenstalling bij het busstation naast het NS-station in Middelburg. De fiets was afgesloten.

Iedereen die nadere informatie heeft over de verblijfplaats van de jongen of hem ergens heeft gezien, wordt verzocht contact op te nemen met de politie Zeeland, telefoonnummer 0900 - 8844.