Politie Zeeland


Z-1354-2004 BROMFIETSER TEN VAL


Een 16-jarige bromfietser uit de gemeente Hulst is woensdagmorgen ten val gekomen nadat hij was geraakt door een passerende personenauto.
De jongen reed rond 08.45 uur over het Mispad in Hulst toen hij werd gepasseerd door een personenauto. Tijdens het passeren kwam de buitenspiegel van de auto tegen het stuur van de bromfiets waardoor de bromfietser ten val kwam. De automobilist heeft hiervan vermoedelijk niets gemerkt want die is doorgereden. De bromfiets raakte beschadigd, de bestuurder bleef ongedeerd.


O-1355-2004 AUTO'S IN DE SLOOT ALS GEVOLG VAN GLADHEID


Op de Oude Rijksweg te Krabbendijke is woensdagmorgen rond 09.45 uur een 34-jarige vrouw uit de gemeente Reimerswaal met haar auto in de sloot gereden.
Op de spoorovergang raakte haar auto, vermoedelijk als gevolg van de gladheid, in de slip waarna deze eerst een verkeersbord omver reed en daarna in een sloot tot stilstand kwam. De bestuurster en een inzittende werden voor observatie overgebracht naar het ziekenhuis. Na onderzoek konden zij weer naar huis. Twee andere inzittende kwamen met de schrik vrij. De auto werd geheel vernield.
Op de Savoyaardsweg in Hoek is woensdagmorgen rond 10.00 uur een 33-jarige man uit de gemeente Terneuzen met zijn bedrijfsauto in een sloot beland.
De man verloor in een flauwe bocht de controle over zijn auto waardoor deze in de rechterberm terechtkwam en vervolgens op de zijkant in een sloot tot stilstand kwam.


O-1356-2004 KOP/STAARBOTSING


Bij een kop/staartbotsing op de Thorbeckelaan in Goes raakten woensdagmiddag rond 17.15 uur drie voertuigen beschadigd.
Een 28-jarige automobilist uit Goes kon niet meer op tijd stoppen toen de auto voor hem, bestuurd door een 72-jarige plaatsgenote, moest afremmen en reed achterop het voertuig. Op haar beurt schoot de auto van de 72-jarige vrouw weer tegen de auto daarvoor, bestuurd door een 40-jarige man uit Goes. Er was alleen materiële schad.





Politie Zeeland