Ingezonden persbericht

Nieuwe bancair specialist verrijkt zakenleven Amersfoort

AMERSFOORT, 20040226 -- Het zakenleven van Amersfoort is een unieke organisatie rijker. Het betreft de 13e vestiging van het landelijke, onafhankelijk samenwerkingsverband van bancaire adviseurs 'CREDION'.


Credion is geen bank, maar een 100% onafhankelijke bancair specialist voor zakelijke financieringsvraagstukken. De heer Henno van Beek is de bancaire specialist welke de ondernemer inschakelt om zich onafhankelijk te laten adviseren en begeleiden voor een financieringstraject.
Door de jarenlange ervaring weet Credion de taal van de bank beter dan wie ook te spreken. Credion arrangeert dat een financiering zo aantrekkelijk mogelijk wordt geregeld en/ of bestaande financieringsconstructies worden verbeterd. Doordat Credion de grootste zakelijke onafhankelijke specialist is én door het feit dat de banken alle relevante informatie op een presenteerblaadje krijgen aangereikt, weet Credion gunstiger inkoopvoordelen én andere condities bij banken voor haar klant te behalen. Via de expertise van Credion besparen ondernemers zowel tijd als geld. Dit alles is onderbouwd met een uniek "no cure no pay" systeem.'

Credion adviseert over de juiste financieringsstructuur, verzorgt offerteaanvragen bij diverse geldverstrekkers, onderhandelt over tarieven en voorwaarden en creëert zo de meest ideale financieringsstructuur voor een ondernemer. Een adviseur van Credion neemt alle betrokken partijen in een financieringstraject veel specialistisch en tijdrovend werk uit handen. Tevens levert het de ondernemer gegarandeerd en snel de meest aantrekkelijke financieringsconstructie op. De dienstverlening van accountants en assurantieadviseurs kan met de specialistische kennis van Credion worden uitgebreid. Kortom Credion biedt toegevoegde waarde voor de ondernemer, zijn accountant en de geldverstrekker.

Wilt u meer uitgebreider worden geinformeerd over dit nieuwe initiatief, dan kunt u contact opnemen met:

Henno van Beek
Credion Amersfoort
Korte Bergstraat 13
3811 ML Amersfoort
Tel. (033) 461 52 25