KRO

OERKNALLEND KRO's KINDERTIJDFEEST IN NATURALIS

Vrijdag 27 februari organiseert de KRO een Kindertijdfeest in het Natuurhistorisch Museum Naturalis te Leiden. Een dag waarop kinderen zich volledig kunnen uitleven.


1 DAG IS NIET GENOEG!

Voor alles wat er op deze dag in Naturalis te doen is. Er zijn workshops, zoals fossielen schoonmaken als een echte archeoloog, dino-maskers maken of tegeltjes beschilderen, die je thuis af kunt bakken in de oven. Je kan geschminkt worden als een préhistorisch beest. Er is een speurtocht uitgezet en in de filmzaal worden KRO jeugdprogrammas vertoond.

Paul Rigter leest voor uit Mijn mooiste prentenboek, presenteert de wortelquiz èn het grote verrassingsspel, waarbij leuke prijsjes te winnen zijn.

Voor de camera kun je vertellen wat jij op je hart hebt en dit wordt uitgezonden in het programma Tien Plus!!! Er zijn audities voor een nieuw jeugdprogramma en je kan zelf een 1minuut-film maken, waarvan de beste film uitgezonden gaat worden op in KRO's Tien PLus!!!. Voor de audities en de 1minuut-filmwedstrijd moet je je wel vantevoren aanmelden. Klik hier voor meer info over de audities of hier voor meer info over de filmpjeswedstrijd

En als je nijntje altijd al een dikke knuffel hebt willen geven, dan is dit je kans, want ook nijntje is in levende lijve te bewonderen.

Wie durft.....

TERUG IN DE OERTIJD

Het Natuurhistorisch Museum Naturalis in Leiden is een museum over de natuur van oertijd tot heden. Er zijn duizenden dieren, planten, stenen, mineralen en fossielen te zien. Je kunt er genieten en intussen iets leren. Deskundige gidsen vertellen over interessante themas uit de natuur.

De KRO nodigt kinderen, ouders, opas en omas uit om dit Kindertijdfeest mee te vieren. KRO-leden betalen op 27 februari slechts 3, - voor de entree en mogen zelfs 3 introducés meenemen, Het feest is exclusief voor KRO-leden. Voor 7, - kun je ter plekke KRO-lid worden en de hele dag meefeesten.

Vooraf aanmelden voor dit feest is niet nodig, kom gewoon gezellig langs!

Let op: Wil je meedoen aan de audities of de 1minuut-filmwedstrijd kijk dan eerst op de info-pagina's van het betreffende evenement.

Naturalis is geopend van 10.00 uur tot 18.00 uur en bevindt zich aan de Darwinweg 2 in Leiden. Kijk voor meer informatie over het museum op www.naturalis.nl